Hem och vände

Resan hem gick inte helt smärtfritt men vi kom iallafall fram helskinnade efter x antal timmar. Tack Ida för Världens Bästa resa!!!!! Känns både konstigt och skönt att vara tillbaka på Svensk mark igen.
Väl hemma var de Midsommarfirande som gällde och de blev en kanonbra helg! Våra två Norska vänner Nancy å Rune var här så vi visade dom hur de går till i StorSveg, dom gillade de! Har även varit i Vemdaln å hälsat på mitt gudbarn, hon är otroligt söt.

Nu har jag varit hemma åtta långa dagar så dags att vara på resande fot igen. Sitter för tillfället på bussen som ska ta mig till Mora för att där ta tåg till Borlänge å sedan Arlanda där Frida väntar. Middag å gohäng med henne ikväll. Imorn bär de av till Frankrike och snowboard! Som jag ser fram emot dom kommande dagarna!!!!


Jamaica

Att bo på Hilton och ha all inclusive är ju helt fantastiskt! Hur skulle man inte kunna trivas här?! På Tisdag åker vi till Kingston och ska gå på Bob Marley museet. På Onsdag börjar resan hem, fattar inte att vi varit borta i nästan fem månader!!!


Längtar

Jag vill åka snowboard!!!
Om 19 dagar står jag där, i dom Franska alperna för att åka av mig lite.
Jag längtar så de gör ont.


Las Vegas

"Alla älskar Vegas" är inget uttryck, det är ett faktum. Kan inte sätta fingret på de men jävlar vilken stad. Allt va kul! Tog en dagstur ner till Grand Canyon också. Lätt de tuffaste jag någonsin sett, tycker alla borde se de. Jag å Ida har redan suttit å planerat på en resa till Vegas igen!
Nu är vi i Tampa Florida hos våran kompis Alba vi träffa i Australien. Igår sa hon - När jag går mot Norr får jag allergichock. Haha hon är väldigt rolig! Va på Disney World i nästan 12 timmar igår, de va som en dröm. Även att jag lyckades snacka åt mig ett handikappspass och fick glida runt i rullstol och gå före i kön, vilken dag!
11 dagar kvar av världens bästa resa!


RSS 2.0