Hej hej hemskt mycket hej!

Sitter just nu hos Sara i Vemdaln å färgar ögonfransarna för första gången i mitt liv, blir nog bra.
Städandet har gått.. bra, haha helt galet va folk kan stöka ner på bara 4 dagar. Har haft 3 duschväggar som bara varit borta, tilläggas ska att dessa är gjorda av GLAS! Har även kommit in till en MEGA stor snopp på bastuväggen, de tyckte Sara va de roligaste som hänt de här året. Fast de va ganska kul faktiskt. Saknades även hela Sju vinglas i en lägenhet och en stol i en annan. Haha!!! Har hittat 22 kr, en coca cola, ris, pyttipanna och två öl. Fin dricks.

Imorn åker vi till stan och jag ska på sjukhuset två gånger, får förhoppningsvis veta hur lääänge jag ska äta medicin. Håll en tumme för mej! Tack på förhand. Ska såklart också äta på Lilla Siam. MMM jag längtar redan.

"Notis"
Var just tvungen att springa iväg på ett brådskande besök på damrummet. Samtidigt som jag satt där tog jag mej tid att putsa toapappershållaren eftersom den va lite skitig.. Diagnos: Du lider nu av Städsyndromet.

På Fredag anländer jag till Tärna och får träffa mitt hjärtas fröd och glädje, KinesEmma! Ska även träffa min gamla klasskompis Nina från Vännäs, och vi har inte träffats sen Studenten för TVÅ år sen. Tror på en Toppen helg :)

HA!

Forum, vilket jävla spektakel!
Nästan så man blir rädd..
Och Måndag till Onsdag ska jag jobba å städa stugor efter helgens svinerier, åh Hasse.

Hej mitt vinterland

De vita guldet har kommit för att stanna!
Imorn flyttar jag tydligen till Björnrike :)
Jag har köpt nya bindningar för tusenlappen, ett riktigt kap.

ALLT handlar nu om vintern och Snowboard!
Jag är glad!!!!

Dogge brilljerar igen

VI har snowboard, skateboard och surfing som definierar våran sport och dess årstider. Ni har skidor, rollerblades och rullskidor som definierar eran. Hur kan ni stå rakryggade med detta i baktanke?

RSS 2.0