SM guld SM guld SM Guuuld!

Ja jag vann i Lördags!!!!
Körde Session i parken en timme och så bedömde dom åkningen. 16 deltagare allt som allt och 3 tjejer, helt okej för att vara första gången. Men det är med all säkerhet inte sista gången de körs Snowboardlärar SM.
Stannade kvar på kvällen och prisutdelningen gick av stapeln på banketten.
Som jag förutspådde var det alltså en helt GRYM dag och kväll :) Ruggigt kul att träffa en massa folk också.
Jag är nöjd och glad! Och sjuk, har legat hemma i sängen hela dagen å ínte mått alltför bra. Hoppas jag blir frisk snart, jag hatar fan att va sjuk. Och så har jag uppåk på Skidlärar tvåan på Lördag och loppis på Söndag och jobb hela veckan, ni hör ju jag har bara inte tid att va sjuk.
Måste också säga Tack till Emelie som körde runt mej å Emma i Lördags, så himla snäll du är.

Ännu en Fredag

Veckorna bara flyger förbi. Och igår var det exakt EN Månad kvar tills vi stänger. Så jävla galet! Den här säsongen har gått på tok för fort. Men OJ va kul de varit!!!!
Jag vann i Bowling för första gången den här säsongen i Måndags, sen spelade jag en gång till och vann igen, Im on fire! Sen fick Madde och John en snilleblixt att GÅ hem till Riket, och de gjorde dom, tog cirkus en timme. Haha.

Imorn äre Snowboardlärar SM för första gången nånsin på Ramundberget ska bli grymt roligt, jag å Emelie åker upp ikväll för att bo hos Markus å Petter. Ted är också där. Tror de kommer bli en toppen dag.

Och de viktigaste av allt jag ska ju få en inneboende. Hon heter Emma "Kung What" Lennholm, ser ut som en Kines men kommer ursprungligen från Sydkorea men är sedan barnspen bosatt i Vallentuna. Hon flyttar in i mitt lilla rum här på Björnrike imorn och ska jobba med mej på mitt nya extra jobb som är att städa lägenheter och stugor hela Söndagarna. TJOHO!!!!!! För er som inte hänger med så är KinesEmma den tjej som jag Linnea och Milla reste med i Asien i höstas.

Tjupp tjupp

RSS 2.0