SNÖ SNÖ SNÖ

Juldagen var som den brukar. ÄCKLIGT MYCKET FOLK men ändå så roligt. Kvällen slutade med att jag Thaiboxades med Manne Påhlsson så jag började blöda på benet och har i skrivande stund två fina blåmärken på benet. Men jag har ju tränat i Thailand så jag var överlag bättre.
Igår var vi på Skalet och jag spelade Black Jack och förlorade, men fick ett litet häfte så jag kan lära mej. Tappade även bort min telefon men fick sedan tillbaka den av Barchefen. ALLT var uppochner å bakochfram på riktigt alltså, den mådde inte bra alls och har nu haft sina glansdagar. Har nu gått tillbaka till en liten vit/blå Ericson. Tjoho.
Pga gårdagens kräksnöande så befann vi oss i backen strax efter tio idag. TOK mycket snö och vi åkte överallt. Körde Helvetesdalen ett åk, orkade inte mer för de tar på krafterna kan jag lova. Käkade golunch på Gården med trevligt sällskap av ALLA. För idag var ALLA i backen, eller ja inte Emelie och Madde då för dom jobbade MOHAHAHAHHA.. Fast imorn ska ju jag med jobba. Ladda ladda inför andra veckan.

Bor just nu 11 pers i huset och mer ska vi bli.

Hej jag är skidlärare

och för att inte glömma Snowboardlärare!
Nu har säsongen börjat på riktigt.. Har jobbat min första vecka och den har gått alldeles utmärkt, dock svinkallt och många griniga ungar. Har fått ett par nya "fina" skidskoleskidor från Shopen och har även lyckats placera en av mina brädor på skidskolan på Skalet, måste ta tag i det och fara och hämta den snart.
Har haft kickoff där vi fick laga vår egen mat i köket på Skalet med Scott som Headchef, väldigt roligt och väldigt gott, därefter var det en helkväll på Hildings som stod på programmet. haha vilken kväll. Fram tills idag har de bara varit jag å Madde som bott i huset fast då med våldsgästning av Emelie, men de va bara trevligt! För idag kom allas vår Anders Tibo, vilken hjälte. Även Hannah kom idag så nu blir det antagligen Drag till tusen. Åhh va jag gillar vintern..

Igår vare Julafton och den firades på Remmet med mor, far och Sarah.
Fick Massa bra julklappar.
En bärbar dator + högtalare + USBminne
Bords Hockeyspel!
Toastjärn
Böcker
Bio biljett
Pengar m.m

Åt som vanligt alldeles för mycket mat så jag vaknade på natten och höll på att kräkas lite, men de gick bra de å.
Ikväll äre Juldagsdans på Folkan som gäller, väntar på att Emelie ska komma och plocka upp mej på Wremmet.

Mmm sidenlakan

Innebandyn gick alldeles strålande, jag lyckades med att göra ett mål, tackla en tjej så hon ramla å domarn blåste och skjuta en boll i ansiktet på en tjej. Bad om ursäkt för de där sista men i största allmänhet var det riktigt lyckat och roligt. Avslutade kvällen med att spela Nintendo Wii Pingis, det är nåt jag tydligen inte är Bäst på, för annars är ju pingis min sport!
Vaknade på Lördag morgon upp i en sovsäck på Remmet för att sen lifta med Linda(skidskolan) upp till Björnrike igen. Blev bjudna på stormiddag hemma hos Jimpas familj, god mat och trevligt folk, sen drog vi på Husky där medelåldern denna kväll var 40 plus.
Söndag och va ute å åkte lite bräda på Björnrike. Börjar bli skapligt med Snö nu men de kan Alltid komma mer. I lördags öppnade även Parken på Skalet, måste dit å testa den nu i veckan. Höll på att glömma att jag äntligen lyckats hitta jackan jag vill ha, i Luleå så jag ringde min goda vän Vickie som i sin tur ringde sin far som i sin tur for in till Hardwear och köpte den till mej. TACK! Och den är Så snygg, jag är glad.

Ligger just nu på Sveg i Jennys säng å latar mej, har lyckats använda hennes Youtube omvandlingsprogram så nu har jag en av mina favoritlåtar på datorn. Melanie Safka - Ruby Tuesday (från 1971).
Ska nog snart försöka röra på benen och gå och köpa tuggummi, dom hade nämligen Inte ett enda paket på Ica Björnrike, katastrof! Kan gå så på försäsong.
Imorn Torsdag har vi Kickoff i Skidskolan och ska va på Skalet och åka hela dagen för att sen äta middag, kan bli en trevlig tillställning. Tror även att jag börjar jobba på riktigt nästa vecka, måsta börja träna på att kliva upp tidigt, har ju när jag tänker efter inte klivit upp i respektabel tid sen trot eller ej Augusti! Men det är ju faktiskt senast jag jobbade så. Häromdagen vaknade jag kl ett, jag gillar att Sova!

Fin vecka

Har åkt bräda hela förra veckan. Fick även vara med Daniel Roos Slao grupp och agera tränare/elev. Väldigt lärorikt och roligt! Ska nu ligga i hårdträning inför Snowboardlärarutbildning Steg 2 i Tandådalen vecka 3, kommer bli grymt. Scottfolket är fortfarande här så de är inte en lugn stund i backen. Har varit helt okej före och solen tittar fram ibland.. Första kalashelgen på Skalet blev en succé om inte annat Härj som heter duga. Haha känns ungefär som att de hände lika mkt under förra veckan som de gjorde hela förra säsongen. Mja fast kanske inte ändå.
Har tack vare Jimpa fått nya kompisar, mer beskrivet ett gäng på 8 gubbar från Sthlm som bor i den så kallade Träkyrkan på Björnrike! Har varit där i helgen och tittat på skidskytte, badat bubbelpool och snackat en massa skit. Jag trivs!

Husky i Måndags och topptio Måndaxklubb nånsin, åhh va roligt jag hade! Skrapade ihop 103 poäng på Bowlingen och kom på en sur andra plats med bara en poängs skillnad. Körde hem ett livat gäng där vid 02 tiden.
Bräda igår och två fina krascher på boxen, har idag lite ont i nacken och jag och Sofia har legat i soffan heela dagen och tittat på tv. Madde lillstackarn var tvungen att sätta sig i bilen och köra dom 50 milen till Eskilstuna för att agera vittne i Rättegång på Fredag, surt sa räven.

Fick en fin invit till att delta i Luciabandyn på Fredag i Sveg. Ser ut som att det blir så Ja.
Imorn blire bräda igen, Yeah!


Ståckålm

Har suttit här nu ett tag och funderat på hur jag säger de och hur Anna som kommer från Uppsala säger det.. Jag säger det alltså Ståckålm och stavar det därför så idag.
Vilken helg. Vet inte vart jag ska börja eller sluta?
Ett som är säkert är att det var Helt klart värt de! Åkte ner i Torsdags med Maria Proos och Smarra Petterson, bestämde mej på vägen att hoppa av i Uppsala istället. Käka tacos hemma hos Annas mamma och kollade på Flickan som lekte med elden. Fredag och vi åkte in till Sthlm, gjorde stan och har efter denna underbara helg massa fina nya saker, dock ingen jacka så jag är lite bitter men jag jobbar på det.. Fredagkväll och vi drack nästan ett helt glas Champange för att fira att vi va tillsammans igen efter en lång tid, eller ja iaf 4 månader. Ringde Freddy av en slump och de visade sig att han och två till Vännäslegender var på besök i den stora staden. Träffade dom på en bar på Söder och därmed var kvällen mer än gjord :) "Livet är gött"
Lördag och jag började morgonen med att bada badkar! Sen gjorde vi stan igen, hängde med Emma (är det här beroendet jag skrev om i tidigare inlägg), letade efter min eller ja "min" blivande jacka utan större framgång.
Hem till Madde och fixa lite, tog tunnelbanan till nånstans och blev halvt tagen av Civilpolis i rulltrappan, haha. Drog sedan på denna omtalade Dr Zipe fest som visade sig vara riktigt trevlig. Fick en föreläsning av en äldre herre som påstod sig vara grundare till Snowboard inom Sverige och kört Världscupen 83, - Alltså innan du va född lilla gumman. Mitt alltför inte bra försvar blev - Men jag är faktiskt 20. Mannen fick sig ett gott skratt. Han gav även Madde 100 kr vilket resluterade i 4 öl! Ja ölen var Billig för vi var ju VIP.
Vidare ut på Sthlm gator och strosa lite. Åt Pizza sen sov vi gott.
Tack Anna, Vickie, Madde och Emma för en Kanon helg! Hoppas vi gör om de snart.

Tillbaka till verkligheten, alltså Maddes säng på Björnrike.
Har nu vart på Skalet två dagar i rad och åkt bräda. Folket från Scott är här så det är minst sagt drag i backen. Idag var en perfekt dag. Bra före, solen sken, fint sällskap och 4-. Ahhh vintern är på G nu! Förövrigt så förlora jag i Bowling igår, känns precis som förra året.

RSS 2.0