Tiden går fort...

När man har roligt! Och det har jag, varje dag!!
Förutom igår kanske när jag fick en liftbygel i ansiktet av en unge och höll på riktigt på att börja grina. Fast de styrde jag upp ganska bra med att sedan på Måndax sätta nytt personligt rekord i Bowling, 113 hårda poäng och en andra plats, far du borde va nöjd!
2 helger sen och jag å Hanna drog ner till Tandådalen å kikade på Oxborn Session för att sedan träffa hälften av alla människor jag känner och inte träffat sen Vännäs på efterfesten. Sov i Malung för att sedan tidig Söndag åka upp till Kläppen och delta i Boardercross SM. Tidskvalen gick bra men sen krascha jag i båda heaten och slutade på en 7e plats. Grattis till Anna som tog hem 3e platsen! Woho!!!
Uppåk på Skidlärarutbildningen Steg 2 gick inte som de skulle. Missade på en av de tre svängar man ska klara för att jag har för mycket backhang och för att jag inte bresar på bena ordentligt. Well well bara att träna träna träna tills nästa år. Sa dock till Pierre att jag bara vill gå Snowboard tvåan nästa år.

Cloetta Super Session goes back to the playground, (en tävling med hopp och boxar i barnbacken för er som inte riktigt förstod innerbörden i namnet) Grymt kul en andra plats, ett par Kexchoklad trosor och några mössor rikare blev jag.
Har även fått min nya fina Ride bräda nu i veckan, den går som ett smäck!

Man vet att man lever när det är

Strålande sol och -2. Kan inte bli mycket bättre.
Livet leker och jag har just beställt en ny Snowboard!


Om man säger till nån att man vill ha en Negerboll från Konditoriet i Sveg så borde personen i fråga förstå att det är en 300 grams boll man vill ha och inte en vanlig liten jävla 60 grammare. Om jag ville ha en vanlig hade jag ju kunnat köpt en på Ica eller vart som helst annars.
Men nu är det ju inte vem som helst jag pratar om.
Det är Sarah Stoplskottet Johnsson. Men tack ändå!

250 fulla och kåta skidlärare på samma fest

Backyard Babies förra helgen gav en hel del nya minnen, både fina och mindre fina om man ska skriva de hela fint.
I de stora hela en bra kväll.

Jobbat hela veckan, haft en del privatlektioner och nån Snowboard.
Kan nog vara säsongens kommentar som las av en liten pojke cirkus 5 år.
Kommer åkandes fram till liften sist i sin Snögubbe grupp och tittar upp på Linnea och säger:
"Jag kan hissa segel i mina kalsonger"
Nu kan man ju fundera på detta och undra om han hört sin far säga något sådant i pojkens närvaro eller om han helt enkelt byggt ett skepp och hissat segel med kalsongerna? Tål att tänkas på.

Lördag igår och Skidlärar SM gick av stapeln i Storslalombacken i Klövsjö.
Eftersom jag bestämt mej för att vara med fick jag kliva upp där kring 06 snåret. (Min Farmor tyckte det var en mördartid) Jag håller med, sova länge är ett av mina största intressen.
Väl på plats fick jag mej en fin men ack så liten nummerlapp nummer 65 mina damer och herrar, vinnar numret! Nej så pass snabb var jag inte. Om man ser tillbaka på de hela så var jag sjukt långsam om man jämför med 2:an Sara Olsson BJÖRNRIKE som körde hela 10 sekunde snabbare än jag. Haha. Men Snowboardåkare som jag är så är jag riktigt Nöjd med att komma 40 av 80 startande. Alltså hälften så bra, eller hälften så dålig som en rapp käft fort slängde ur sig.
Min pappa försökte göra ett tappert försök med att vara rolig och säga att jag kanske hade bättre tur i lotteriet som även skulle vara i samband med prisutdelningen. Och ja de hade jag ju. Är nu två mössor rikare och snygg är dom.
Sedan vankades det Bankett på Puben i Klövsjö och som även här en fin mun slängde ur sig att:
"250 fulla och kåta skidlärare på samma fest hur ska de sluta? Ja hur slutade de egentligen, det var en bokstavligt talat GALEN kväll men OJ så rolig.
För att sumera de hela så var det den Bästa dagen på hela säsongen. Kanonväder, bra folk, god mat och god öl. Det är då man inser att man lever och som så många gånger förut inser att man att man älskar att åka Snowboard.

Nästa helg lutar det åt Boardercross SM i Kläppen, får se om jag får med mej några tappra själar ner.

Soppa och vatten?

Fortfarande trött och "dregglandes" som en Sankt Bernard hund vaknade jag idag kl halv ett. Har inte varit helt kry på sista tiden så de kändes välbehövligt.
Vecka 9 är nu över och tack för de. Stockholmsvecka och otroligt mycket folk.
Haft massa Snowboardlektioner ,en skidor Ungdom nivå 2 (varav en av mina elever fick hjärnskakning) och sen en grym Svängare grupp i vilken jag lyckades sparka en stav i ryggen på en av mina elever och senare i veckan även ramla På honom. Men han mår efter omständigheterna väldigt bra, de gör dock inte hans 5åriga lillebror som otroligt nog bröt lårbenshalsen. Stackars liten.

Fredag och skidlärarfest, Mycket roligt! Haha. Jag och Tibo lyckades trots hundratals skrikande småtjejer ta oss längst fram på Idol Kevin, men bara för cirka en minut sen klarade mitt medlidande inte mycket mer. det var riktigt dåligt. Känns som att Backyard Babies nu på fredag är nåt mer i min stil. Leopard leggins och tuperat hår hur ska Dregen kunna säga nej till det? Lördag morgon och jag vaknade upp i byn hemma hos Maria, de va tydligen en händelserik kväll. Orkade med lite brädåkning för att sedan på kvällen köra ett gäng fyllon upp på Skalet igen.

Trots mina föräldrars ogillande så tog jag hål i tungan i Måndags, men Jag gillar de!
Dock är det lite svårt att äta så soppa och fil har haft en stor betydelse i mitt liv den senaste veckan. Men jag kämpar på.

Slutar detta inlägg med en eloge till Daniel "gurun" Roos som i Fredags blev så påverkad av alkohol att  samtidigt som han smekte brösten på en man även slickade honom i nacken i tron om att det var lilla Tibo. Han insåg sedan att det var ingen mindre än Sportchefen i Klövsjö Palle Andersson.

(Ikväll blir det middag på Björnrikegården med brudarna)

RSS 2.0