Tillbaka till verkligheten alltså "lugnet" i huset

Jaha blev inge Surfande i Lindvallen eller Säckhoppande i Stöten, får åka ner å ta det en annan gång, tar ju trots allt bara tre timmar ner till Sälen.
Veckan i Tandådalen var iaf Jätte jätte roligt och jag klarade kursen! :) var enda tjejen som klarade det så lite mallig är jag nog, men de får man va. Har utvecklats mycket och vill nästa år eller nån gång gå Snowboard trean, har ju gjort upp planer för dom två kommande åren av mitt liv, jag har mycket på G nu får se vad som blir av och inte.
Tillbaka på Björnrike och möts av Student Ski Week, galna tider! Vissa arbetsdagar har vart jobbigare än andra men jag får stå mitt kasst. I går slutade jag dock halv tolv och va ute och åkte resten av dagen så ja ska absolut inte klaga.
Idag är jag allmänt seg och tittar på film och tvättar.. Ikväll väntar Mange Schmidt på Skalet och där ska jag stå längst fram och sjunga med på alla Glassiiiigt han sjunger under hela kvällen, eftersom det är de enda ordet jag vet som kommit ur denne mans mun. Kanske går å hänger i Pianobaren istället, Tony det är en rolig kille.

Imorn ska Oscar ha snowboardclinic på Skalet så då ska jag dit och åka lite, tror de kommer bli roligt. Fast jag vet inte hur jag kommer dit? Men de löser sig.

Tandådalen

Befinner jag mej just nu i.. Har varit här sen i Söndags och går Snowboardlärar utbildning Steg två. Riktigt roligt äre och allt känns bra.. Har lyckats med Backside Boardslide to fakie och även satt en Frontside 360 :) Idag har vi varit i skogen i Hundfjället och byggt backcountry hopp! Imorn äre prov som gäller och sen ska vi fira att vi är klara.
Åker bräda från 9-16 och sen äre teori som gäller, långa dagar och de blir inte mkt annat än äta och sova, igår gick jag och la mej rekordtidigt. 22.20! Och jag kände mej otroligt utvilad imorse.
Kanske ska åka till Lindvallen imorn och köra vågen som finns på Experium. Hade varit otroligt roligt att prova, har även snackat om att åka över Stöten hem å pröva deras Air bag.
Ja nu orkar jag inte skriva mer.


Jajaja

Veckan gick fort med många händelser. Nyår var riktigt bra med trevligt folk och god mat sen jag åkte stjärtlapp hem själv från Hotellet i nattmörkret. När jag kommer hem får ja veta att Marcus Också åkt stjärtlapp hem, haha vad är oddsen för de?
Hade en fin dag i Parken på Skalet igår med ös på After Skin.
Idag vaknade jag på fel sida om sängen och har varit less heela dagen.
Ja de va de.

RSS 2.0