Juldan

Har jobbat första veckan i Skidskolan.
SKIT kallt, ungar som grinar å snorar, ont i fötterna, Kallt sa jag de?? Har ondare i kroppen än vad jag haft på länge.
Men ändå så gillar jag mitt jobb :)

Igår var de Julafton och den va hur bra som helst! Fick allt jag önskade mej och lite till. Det jag gav bort kändes också himla bra. Tror Mp3:n till Matien var de Bästa, han blev Jätte glad!
Åt i vanlig ordning tills jag nästan kräktes men vaknade ändå upp imorse och va sugen på mer.

Fixade just ESTA som man behöver för att komma in i USA. För idag äre ju faktiskt bara 10 dagar kvar tills jag åker till landet långt där borta! Och Oj va jag längtar!!!!


Wremmet

Är hemma hos mor å far och kurerar mej. Revbenen gör ont och det kommer tydligen göra ännu ondare i och med att dom läker, inget jag rekomenderar att bryta.
Känner mej lite... less, nej nere kanske, nej inte de heller. Vet inte riktigt vad jag känner. Jag är inte på topp så att säga! Bestämde mej på två röda för att sträcka ut lifttummen å fara hit idag. (Ifs åkte jag ju med Amanda så jag lifta inte på wriktigt, kanske nästa gång) Fick med mej de allra viktigaste, kudden och medicinen. Ja denna medicin, denna goa, fina, undebara medicin, som jag nu ätit i tolv veckor!(+ 4 veckor i somras) Har inget mer att säga om den. Mobilen pep nyss att den vill ha mer batteri men den får snällt vänta tills vi kommer hem till Björnrike igen, för laddarn glömde jag såklart och reservladdarn som jag har här funkar uppenbarligen inte.


Men för att inte göra detta till mitt mest negativa inlägg så kan jag meddela er mitt herrskap att jag fått mitt Breckenridgeliftkort, fått Världens längsta och Bästa mejl om vad man Ska och inte Ska göra där. Tack Lowe! Fått höra massa Vickie har att säga om de, eftersom hon redan anlänt till vårat Mansion och allt hon säger är Bra grejer. Längtar till tusen tills jag å Anna åker dit, får se nu... jo 4e Januari!!! Inte så länge kvar ändå.
Måste även berätta att jag spöade Daanjel i pingis häromdagen. Så jävla viktigt!
Nåt annat som är SJUKT jävla viktigt är ju att JAG trallala va först upp i nya Grizzly Express liften! Med massa andra goa skidlärare! Fast jag va första Snowboardåkare upp! Och så kommer de vara nästa säsong och om 3 säsonger och om 8 säsonger och om 14 säsonger och så till sist ska jag berätta för mina barnbarn att deras gamla farmor minsann va Först upp i Björnrikes då nya lift! Känns bra redan nu.

Jag saknar min farmor, Mycket!!!


Höll nästan på att glömma skriva att min far ligger i soffan å snarkar, i vanlig ordning!
Jag gillar när allt är i vanlig ordning.

Tipptopp

Efter elva veckor med antibiotika fick jag på mitt 35e sjukhusbesök både ökad och förlängd dos, gött mos! (rim, 1 poäng)
Tror att jag brytit ett revben eller två, gör ont som fan. Orsak - drog på säsongens första och förhoppningsvis sista tåhugg igår. Höften fick sig en rejäl kyss den med, är idag blålilagröngul.

Har fått min nya fina svarta jacka! Insåg nyss att det är stora gröna elefanter inne i den, ännu finare blev den då.
Imorn öppnar Björnrikes nya, tuffa, långa sittlift! Jag ska åka.



Tärnaby levererad som vanligt! Bäst var nog ändå att träffa KinesEmma :)


RSS 2.0