Hej jag har inget liv


Har inte gjort ett piss sen jag kom hem från Oslo.
Dagarna består av att sova tills jag vaknar med mobilen satt på ljudlös och vibratorlös, slutar alltså med att jag sover till Minst tolv! Går ut å går cirka en timme lyssnar på bra musik, rockar rockring, hoppar hopprep, duschar, kollar mejlen, äter thaimat, sen är dagen i princip slut. Kanske händer de att jag umgås med mina vänner.
Så kändes de för ett tag sen.
Nu har jag ju gjort massa. Varit på snabbvisit i Orsa som slutade med massa korv med bröd, studsmattehoppning som slutade med framåtvolt landandes på marken och därav gräsfläckarna på min skjorta. Och massa trevligt folk!
Tog tåget till Sthlm med Emma, sov hos Emma. Träffa Madde inne på stan, köpte en tröja, leta en hatt utan större lycka, jag vill nu ha en hatt eftersom jag fått höra jag passar bra i hatt.. Va på Jobbintervju i Solna, sprang till Härjedalingen drog fram hundvalpsögonen och fick åka med trots att jag inte hade nån biljett. Fick lift från Ljusdal till Sveg med en tant från Ytterberg. Fick jobbet! Börjar på Lördag med Sommarfest på Josefina i Sthlm och sen på Söndag drar vi ut på Sverigeturné! Kan berätta mer om jobbet när jag själv vet mer. Orkar inte just nu
Och varför jag är så trött nu kan bero på att jag jobbat för första gången sen 17e april.. På Senioren, ska jobba imorn å kl 07-15. Och när gick jag upp kl 7 senast???
Ramlade med longboarden idag också för första gången den här sommaren, på Konsumparkeringen, skulle messa pappa. Först trodde jag att jag brutit axeln, armen och handleden men sen trodde jag bara axeln, nu tror jag att jag sträckt en muskel. Ont göre!

Nu ska jag sova! Go natt.

Oslo

Vet inte riktigt om de hände mkt eller lite i Oslo.
Jag å Sara Norberg fick en ding på gravida och räknade alla vi såg.. Slutade upp med hela 22 stycken!
Tattueringsmässan va rolig å de va massa folk. Såg på burleskshow och en där dom stack nålar å svärd genom kroppen så de blödde mkt.
Annars var de ganska dåligt väder och dyrt. Men ändå roligt. Träffade även ANNA också :)
Just nu har jag inge jobb eller boende i Oslo så de känns ganska långt bort men skam den som ger sig.

Nu sitter jag hos Farmor, som vanligt! Gillar att vara här.

12 fakta om Mary


1.Pratat med Vickie i 3 timmar, nytt rekord!
2.Börjat på Säsong sex på Greys Anatomy, måste skaffa mej ett liv snart.
3.Fått 3 kg Au Pair papper till, just ja har kanske inte nämnt att jag sökt som Au pair till Colorado och åker isf i September å blir borta ett år! Väntar bara på att få en familj nu.
4.Grillat, men sen blev de dåligt väder så vi fick gå in.
5.Varit Hundvakt åt Bob, han somna då var de alltså ok att jag också somna.
6.Trubadurkväll på Mysen som slutade i Drama, men ack så roligt!
7.Kört en fin jänkare, vilket resulterade i en händelserik dag på Breflon.
8.Köpt tre fina plagg på Eken för hundringen, har även fått en snygg skjorta gratis.
9.Funderar på att bjuda in mej själv på film, helt å hållet Bennys fel!!!
10.Målat naglarna lila, dock blev de fult.
11.Haft en stor suktan efter Thailand och Bali, måste åka igen Snart.
12.Laddar inför Oslo på Fredag, ska ner på tatueringsmässa med massa folk, får se vad de slutar med.

Vardagen nu för tiden

Insåg igår att den här sidan är så sjukt tråkig. Måste be nån göra nåt åt den innan jag totalt tappar intresset. För uppdatering är ju tydligen inte min starka sida. Men som de står där upp. Pratar mer än hon skriver och de är ju faktiskt roligare att umgås med personen i fråga än att sitta å läsa om alla roliga saker framför dumbruken. Å nu är de ju så att jag gör väldigt mycket kul, kanske inte just dom här dagarna, för igår var nog en av dom tråkigaste dagarna jag vart med om. Visst de är ju delvis mitt eget fel men ahhhh så tråkigt jag hade, sa inte ett ord på hela dagen förrän kl halv sex då ma å pa kom till Wremmet. För de är ju här jag har stängt in mej nu i flera dagar. Helgen på Ramundberget var Toppen som vanligt och de hände mycket tok å ja träffa Massa folk ja inte sett på länge. Just NU vet jag inte vilken dag det är men de ska jag snabbt ta reda på, vänta lite.. Hmm Torsdag, trodde faktiskt de va Onsdag. Snart måste jag göra nåt ordentligt. Lifta ju ifs ner på Sveg i Tisdags med Algot, trevlig gubbe (adoptera mej Snälla!!!) va på Musik Grand Prix med Linnea som jag inte varit på sen jag kanske gick i nian, men de va trevligt och dom va duktiga.
Fast lite har jag faktiskt pysslat med dom här dagarna. Jag har te.x pratat med Anna i en och en halvtimme, välbehövligt, sen har jag sökt massa jobb i Norge däribland på Röda Korset och som Hundvakt, hoppas hoppas haha. Nej jag har faktiskt sökt lite seriösa jobb också. Och alldeles nyss drog jag på mej löpartightsen för en första springtur nu så här på vårkanten, va dock lite rädd att de skulle komma en Björn och äta upp mej så jag sprang hem ganska fort, hoppade lite hopprep, rockade lite rockring och för att inte glömma så ställde jag ju faktiskt till med en översvämmning inne på toa när jag duschade så de va bara att ta fram moppen å skura lite.
Nu ska jag måla naglarna röda å fina, har ifs hört att min vän har nåt slags bälte med alla färger i. Men tror han svamla i nattmössan när han sa de.

På återhörande

RSS 2.0