Funäs

Spenderade ett par fina dagar i Funäs med fint sällskap!De åktes bräda, dracks öl, åt god mat och allt va allmänt bra, mer sånt tack!. Var även på After-Ski i Hamra, Smalare än Thord spelade åhh dom är ju så bra! Ifs va ju Timbuktu också bra som va helgens syfte.
Sist jag va där lyckades jag ju ha sönder stackars Josefins säng(som hon nu har lagat), den här gången lyckades jag på nåt magiskt sätt få lampan i sovrummet att trilla i golvet och såklart gå sönder! Måste då påpeka att Jag stod i Hallen när detta hände så hur jag lyckades vet jag dock inte.
Påvägen hem introducerade jag Hanna för "räknabilarleken" hon är från Stockholm och hade då inte helt otroligt aldrig lekt den förut, hon tyckte väl de va kul till sisådär en 37 bilar och bönade och bad mej sluta wräkna när jag närmade mej 100, till sist somnade hon och när jag sedan parkerade bilen på Björnrike hade vi nått rekordsiffran 299 bilar! Och ett rådjur.

Vecka 9 har kommit och så alltså Alla Stockholmare, och jag har ju börjat jobba igen. Massa Snowboardlektioner, vilket är de bästa! Igår köpte jag nya täckbyxor på Wrea, 950 kr! Jag är nöjd.

Åre!

Åkte till Åre och träffade halva världen!
Jonta
Micke
James
Niklas (som jag förövrigt inte träffat sen han tog studenten i Vännäs 07!
Fröken Junemo
Sandra Wåger
Nicke
Sara
Markus
Sara
Acke (som jag inte heller träffat sen han tog studenten i Vännäs 08!
Då kan jag tillägga att ingen av dessa trevliga själar åkte bräda eller skidor när jag träffa dom, haha.
En väldigt väldigt bra helg!

Väl hemma igen representerade jag och Hanna Team Rockstar på Hildings Beer Pong turnering! Vi gick vidare i första efter ett Otroligt fint sista kast av mej själv. Sen stupade vi dock mot Skalet, men men Sjukt kul var de och jag hoppas att vi får chansen att förbättra vårat resultat. Dock vi fick pris för "bästa lagklädsel" Gött!

Nu ska jag åka ner på Sveg och hälsa på bäbisar!
Sen åka till Funäs å hälsa på Linnea!

Ice cross

Packar upp väskan från Frankrike, packar om i en ny väska och åker till Åre över helgen!!!!

Tack!

Blir operation när ja kommer hem till Sverige, tack för de!!! Fast vet inte om jag är jätte pepp på de men men..
Igår åkte vi massa snowboard å de är så jävla wroligt! Förstår inte vad folk som inte åker snowboard gör som är ens i närheten av lika roligt? Beställde även nya bindningar från Junkyard igår, 1250 kr, ett kap!! Och dom är lila!
Vickie jobbar idag och jag tar de bara lugnt, har ätit en macka å druckit te, försöker skypa med fina vänner men ingen är ju inne. Ska nog ta en promenad i de fina vädret sen!

Operation le France!!!

Har ju glömt att skriva att jag är SJUK!!! Jätte sjuk! I Frankrike! Ena halsmandeln är lika stor som en tennisboll och jag har inte ätit ordentligt på fyra dagar vilket resulterat i en viktnedgång på hela 5 kg!
Idag va jag till Doktorn! En Fransk Doktor som sa OOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJ! Och sedan skrev ut 6 små kartonger med medicin och sa att OM det inte blir bättre på 2 dagar ska jag komma tillbaka och OPERERA bort halsmandeln som är lika stor som en tennisboll!!!!! I Frankrike!
Arg och ingen aning om när bussen skulle komma liftade jag sen hem med en snäll Fransktjej som inte kunde engelska, drog hela historien för Vickie och grät lite men inte gjorde de saken bättre.. Pratade också med mamma som sa att de löser sig, å de gör de ju alltid. MEN VARFÖR I FRANKRIKE!!????

Plus att jag nu inom loppet av en månad haft sönder inte bara en utan Två sängar och En balkongdörr!!!
Det går bra nu!

Frankrike!

Yes här är jag nu och solen skiner på oss!
Vet att jag skrev de för typ exakt ett år sedan i USA men tar tillbaka de och prövar igen. Efter en stunds hajkande upp på de Franska Alptopparna tog jag antagligen mitt livs Bästa puderåk någonsin! De va Massa massa snö och självklart avslutade jag de med att lite försiktigt sådär trilla framåt när jag skulle stanna. Tog nog längre tid att ta sig upp därifrån än vad själva åket gjorde, men åååhhh så kul de va!!! Ska ta med filmkameran nästa gång.

Idag när vi stod och väntade på bussen så vinkade Vickie till sin chef som då stannade varpå jag glatt utbrast att han såklart ville ge oss skjuts. Med snabba steg sprang vi dit och hoppade in i baksätet på bilen och fick skjuts in till byn. Var ju bara de att de inte alls va Vickies chef utan nån helt random kille som berätta att han alltid brukade ta upp liftare! Hahah tack för den..

RSS 2.0