Hej kom och hjalp mej

Kan borja med att skriva att den passivarokhostan sitter i och har blivit varre. Tror jag ska ga pa Pharmacy imorn till farbror Doktorn och be om lite Antibiotika, dom delar namligen ut de har som om de vore gratisgodis pa Ica. Jag vill verkligen bli frisk nu.
I Fredags fick jag folja med min Balines kompis storebror Ryan till Fishmarket i Jimbaran, de va Tufft! Fanns cirkus en miljon fiskar for att hofta sadar mellan tummen och pekfingret som fin far brukar gora. Stora, sma, tjocka smala, rakor, hummer ALLT. Han kopte fisk och gronsaker for en miljon, vilket motsvarar 800 Svenska kronor. Senare pa kvallen var vi bjuden pa grillfest hemma hos han. Valdigt trevligt och framforallt valdigt gott. Hoppas pa mer sant.
Igar var vi ett tjejgang som akte med min riktiga Balines kompis Andre till Uluwatu, var dar x antal ganger forra aret sa jag har sett de forr men kan lova att de skadar inte att se de igen.. Himla fint. For dom som varit pa Bali kan hoppa over denna mening dar jag nu tanker beratta att trafiken ar den galnaste jag varit med om.. Fast Vietnam ligger Inte langt efter. Idag akte vi (aven med Andre) till en strand som heter NicoBeach, inte mycket folk alls och havet var riktigt blatt, at goda nudlar och sag en gang apor. Lyckades aven hamna mitt i ett brollop, dock fick vi sta utanfor staketet och spana men OJ va fin hon var. Sedan bra det ivag till nasta strand som heter Nusa Dua dar det mest ar vattensporter som galler, funderar pa att aka The flying fish nan dag. Efter en hel dag pa olika strander och med konstant SOL blir man Trott sa jag tanker avsluta skrivande med att saga att Emma har lyckats igen och jag forstar verkligen inte Hur hon lyckas, fast nu borde hon nog lugna ner sig lite innan de sparar totalt. Eller vad skriver jag? Sparade gjorde de ju for Oj sa lange sen. Hahah Huvesaken ar vi har roligt och de lovar jag att vi har.

Kyckling 48/48 dagar.

Jag hatar folk som roker (och Thomas Ledin)

Visst att vi har varit ute och rest ja nastan 7 veckor nu, oj tiden gar sa galet fort. Under dom har nastan 7 veckorna har jag haft Oturen att blivit Brand av en cigg inte bara en och inte tva ganger utan SEX javla ganger. For den som inte har blivit det kan jag beratta att det gor Ont, Jatte ont! En gang haromkvallen blev jag brand sa illa i armvecket att jag nu har ett sar som svider. Inte blev de battre av att jag skulle halla mej ren och tvatta handerna med handsprit och rakade fa lite i saret, tararna var inte langt borta gott folk, men den skulden far jag sjalv sta for. Pa Bali ar rokning ett hett omrade, ALLA ALLA ALLA ALLA roker! ALLA sa jag. Overallt, pa krogen, i poolen, pa restaurangen, pa moppen, ja over"javla"allt.
Jag hatar rok, forstar inte hur folk kan tycka de ar gott att roka? Luktar ackligt gor de ocksa. Kan darfor nojt och Arligt saga att jag ALDRIG i hela mitt 20ariga liv har rokt, och jag har inte planer pa att prova heller. Kan aven slanga in att jag Aldrig heller provat snusa. Tanker inte hanga ut nan men jag och en kompis hade en pakt for nagra ar sedan att Aldrig roka heller snusa, en gang pa fyllan ringde hon mej och berattade att hon rokt, jag blev sur, la pa och pratade inte med henne pa nagra dagar. Jag har nu forlatit henne.(nastan)
Ar fortfarande galet forkyld och har nu kommit fram till att det ar Passivrokhosta jag har! Later forskrackligt.
For att avsluta "jag hatar folk som roker" ilagget sa tanker jag skriva att jag Aldrig kommer skaffa en man som roker!


Annars rullar dagarna pa i vanlig ordning och vi tar de lugnt, har inte sa mycket energi eftersom jag har fatt Passivrokhosta! Ohh just ja idag ska jag komma ihag att skriva de. Har kommer de. Las och njut!
My friend Emma del 2.
Hon har gjort de igen! Jag forstar inte hur hon lyckas. For nagra dagar sedan fragade en kille om hon kom fran ingen mindre stans an Hawai! Pa listan over pastodda lander sa har vi nu, Japan, Kina, Thailand, Vietnam och Hawai. For er som inte vet sa kommer Emma fran Sydkoera men sjalv tycker jag att Hawai ar mycket tuffare sa nu nar folk fragar sager jag att vi ar fran Hawai, Emma tror dom pa men pekar da istallet pa mej och fragar om jag kommer fran Australien, Same same as last year. Antagligen for mitt morka har som nu inte ar sa morkt langre.
Och nu till det absolut roligaste som hant under hela resan, eller hm ja jo kanske delad forsta plats nar jag tanker efter, men det ar i vilket fall Emma som astakommit bada tva.
Emma, Elin och Evelina sitter pa en bank utanfor Bounty, tva aldre man star och tisslar och tasslar i ett horn. En av mannen kommer fram till Emma, lutar sig forsiktigt ner mot henne och viskar i hennes ora
-Are you a lady?
Emma ser ut som ett levande fragetecken (pa riktigt alltsa) Fragar tillbaka
-What did you just asked me?
-Are you a lady?
-YES!!!! What else?
Gubben borjar dillra i att han inte kan engelska och gar skamset darifran. Innan Emma gick hem den kvallen gav hon han en Hard Thaiboxningssmall pa axeln! Jag blev hm lat oss saga Overlycklig nar jag fick hora detta och skrattade lange lange!

Linnea sager: Kalle, kalle, kalle, kalle, kalle, kalle med en liten Finskbrytning

Kyckling 44/44 dagar

Hello BALI!

Skrev ju inte allt for mkt om varan vistelse pa Phi Phi men det var de Basta pa lange och jag langtar tillbaka mycket! Jag och Emma planerar en tillbaka resa redan i Maj kanske, far se hur ekonomin star till, dock kan man ju faktiskt jobba lite dar och tjana in na sma kronor. Jag vill jag vill jag vill! Jag ska!
Fick trana Thaiboxning gratis en dag, A-dam korde otroligt hart med oss men de va roligt, dock tror jag inte att jag har nagon framtida karriar inom Thaiboxning, det far Gee skota sa bra.
Fran Phi Phi for vi till Phuket men det var inte mycket att hanga i Julgranen sa jag nojer mej med att skriva de lilla om det.
16 timmars vantar pa Flygplatsen i Bangkok var en baggis for mej som varit sjalv 18 timmar pa flygplatsen i Chicago, men det ar ju absolut inget jag rekommenderar.

Nu ar vi pa Bali, igen, antligen. Kandes lite skumt att komma tillbaka men det ar sig sa Otroligt lik, folk kanner igen oss pa gatan och pa hotellet blev dom valdigt glada, till och med Topless brudarna ar har i ar igen och killarna fran England, aven dom kande igen oss.. Vi gjorde tydligen ett bra intryck forra aret, far man hoppas! Var aven pa Reggaebaren igar och sa Hej till mina kompisar dar, dom blev ocksa glada, alla ar glada och jag gillar livet! Dock ar det javligt varmt. Far lite hemlangtan nar man tittar pa Snobilderna och hor att Kalle Kax redan haft 2 skiddagar i Oktober!!!!
Kanns inte som att det ar sa mycket som hant an men antagligen ar de mer an vad jag tror. Vi tar det valdigt piano hela dagarna och badar och ater, ja det ar typ de vi gor.. Har hort nanting om att imorn ska vi aka och hoppa fran nat vattenfall! Forsoker aven tagga upp Linnea att hoppa Bungy Jump med mej. Jag tror jag ar pa god vag!

Ska pa papekandet av folk forsoka att skriva lite oftare vad vi har for os for galenskaper, men jag lovar inget.
Forovrigt sa ar jag JATTE fodkyld och har nastan ingen rost, men de blir nog bra snart.

Kyckling 40/40 dagar

My Friend Emma

Vet att de blivit otroligt daligt uppdatering har men jag har ju viktigare och framfor allt roligare saker att sysselsatta mej med om dagarna an att sitta framfor den har dumburken..
Ar nu iallafall pa PHI PHI oarna och det ar OTROLIGT roligt allting som hander! Har vart har i en vecka nu och de kanns som att jag har tusen saker att beratta men for att kortfattat skriva vad vi gor om dagarna sa kan jag skriva sa har. Tillbringar mestadels av varan tid pa Reggaebaren for att kolla Thaiboxning, pa tattoo studion for att titta pa nar folk tatuerar sig och sist men inte minst sa ater vi mat. GOD mat.
Nat som ar vart att namnas extra ar dock att haromkvallen var vi pa Eldshow nere pa stranden, dar fick man prova pa att hoppa hopprep som brann! Ni hor ju de ar som gjort for att jag skulle prova. Jag provade, de gick bra, de fram tills att mina byxor ramlade ner och ALLA pa baren jublade och appladerade. For den lite pinsamma situationen gav dom mej en Gratis Bucket. De galler ju att bjuda pa sig sjalv, men kanske till en viss grans.
Sa har i forbifarten tanker jag ocksa namna att jag tror jag skaffat en Thailandsk Thaiboxande pojkvan! Funderar pa att flytta hit nasta ar. OOOJ!
En till sak jag alskar min van Emma! Hon ar otroligt rolig pa alla satt och lyckas med de mesta som inte andra lyckas med. Forsta kvallen pa Phi Phi klev Emma upp i ringen och Thaiboxades for forsta gangen i hennes liv, mot en Tysk Lesbisk tjej, HAHA de kan ju fan inte bli mycket varre. Dock forlora hon. En annan kvall fick vi uppleva ett Thailandskt karleksbrak som slutade med att jag och 8 Thaiare spenderade en timme mellan kl 05-06 pa Sjukhuset. Det var konstigt, men slutade bra, tror jag.
Sjalv har jag lyckats fa ett MEGA blamarke pa ena benet och har ont i ett finger, Livet ar hart!

Ja just, jag erkanner Guldfisken DOG efter tre dagar, men jag ar inte bitter(bara lite).



Kyckling 31/31 dagar


RSS 2.0