Nu sa

Pga brist pa tid och ork har det inte blivit sa mkt skrivet har dom senaste dagarna.
Nu har vi iaf varit pa Bali i en vecka och hunnit med x antal fyllor. Vissa roligare an andra. Allt som hander har ar galet eller bara riktigt konstigt. Igar t.ex. var vi med varan nya kompis "Step" som har en surfbutik i narheten av vart hotell, vi foljde med han till hans tyska kompis som tydligen da fyller ar idag. Sa ratt ska va ratt. vi akte Moppe, da ocksa med en kille fran Australien som inte var i sitt esse jag kan nog saga till det har hotellet dar tjejen bor. Vi hade 5 glas vin och en "tarta" med ljus. 5 over 12 inatt stog vi alltsa dar utanfor hennes dorr och bankande. Hon har nog aldrig blivit sa glad i hela sitt liv tror jag. Sen drog vi pa Apache som ar varldens basta bar! En Reggae bar dar jag aven lyckats blivit as tjenis med sangaren i bandet. Och kommit fram till att Gin/Tonic ar javligt gott.
Annars om dagarna sa sover vi lange, ater, badar och shoppar. Linnea har ju lyckats anvant 4 par solglasogon pa 3 veckor, det ar bra gjort! Maste da beratta att det forsta paret blev pakorda av bade en moppe och sen en bil. Tragiskt.
Vi har aven blivit bjuden pa brollop den 10 oktober, jag vill verkligen ga sa jag hoppas han va serios med inbjudan. Da aker man tydligen ivag nanstans och ar borta och firar i 2 dagar, kan bli en upplevelse utover det vanliga.
Maten har ar forovrigt Skit! Thailand har ju klart battre matkultur. Dock at jag igar en tacos for 7 kr, det var nog de basta an sa lange.
Imorrn blir det till att surfa for glatta livet!!!!

Ovriga tankar.
Man sager ofta att
- Det har ar fan de roligaste jag nansin varit med om. Jag kan harmed erkanna att alla ganger jag tidigare sagt det har varit en logn. Eller iaf ett halvtaskigt forsok till sanningen.
NU har jag varit med om det roligaste nansin och inget kan kla det. Det ar toppen pa isberget!
TACK Linnea!

Ja just det. Vi har ju fatt ju jobb pa Bjornrike :) WOHO! Linnea i liften och jag som skid/snowboardlarare. Sa ska vi bo i 'huset". Pierre varan chef bor ocksa dar och sa att det blir mer fest an vad man tror. Haha ja precis vad vi behover nar vi kommer hem efter den har javulsresan.

BALI kort och gott

Bali ar en gava till folket fran Gud!!!

Snart Bali

Klockan ar 17 har och om 5 timmar aker vi till Bangkok. Sover pa nat hotell dar for att sedan tidigt imorrnbitti aka vidare till Bali :) WOHO. Men forst en mellanlandning pa Malaysia, heja!
Thailand har varit ruggit kul men Bali kommer nog blir nagot utover det vanliga.
Hoppas olen smakar lika bra dar och maten.

Har hort att de borjar bli frost hemma nu. Det ar ju roligt. Har ar det jatte varmt och vi svettas en del. Konstant lagger Linnea till!!!!
Nu ska vi ivag och kaka igen sen hem o packa lite.


"Knulla ar det roligaste man kan gora utan att skratta" -Lemmy Kilmister

Sliten ar vart mellannamn

Dykarcertifikatet ar harmed klart och betalt!
Sa da var det ju en sjalvklarhet att vi skulle fira. Och fira gjorde vi. For att hinna med sa manga barer som mojligt tog vi en ol pa varje stalle. Vilket alltsa resluterade i en javla massa drickande med tanke pa hur manga barer det finns har.
Vi blev alla "lagomt" Aspackade och gick pa nan Show med kvinnor,karlar eller vad fan de nu ar.
Sen pa nat vanster sa blev jag och Dogge hemskickade men Linnea och Caroline stannade kvar och harjade pa an varre. Hande aven en del otrevligheter dar senare ocksa som visaran tidigare druckit och atit under dagen, men det berattar vi inte om har.
Idag har vi alltsa tagit det javligt lugnt och inte gjort ett piss.

Nu sitter Linnea har bakis och hungrig sa det ar bast jag gor so hon sager nu.

Grillas

Ar verkligen vad vi gor. Dock inte med flit. Solen ar sjukt stark har jag kommit fram till. Hittar nya stallen att branna oss pa varje dag. Imorrn ska vi ut pa havet igen for att gora vara sista dyk pa utbildningen, hoppas pa en lugnare batresa bara.

Igar laste jag ut Johnny Cash sjalvbiografi, det kanns som slutet pa en epok.
Dock har jag borjat pa Lemmy nu, far hoppas att han har nat bra att saga!!!

Pa lordag flyger vi antagligen in till Bankok for att sedan pa Sondag dra vidare till Bali :)
Ohh underbart underbart, vet en del folk som aven ska dit. Blir kul att se lite kanda ansikten.

Nu ska vi ivag pa massage igen.
Simma lugnt!

Koh Samui, Thailand

Har ar allt bra och det ar varmt.
Dock har vi haft lite regn pa oss men anda saklart lyckats branna oss.
Dykarkursen ar helt okej. Vi har varit ute och dykit i havet som dom stora fiskarna gor. Sen pa vagen hem spydde jag och spydde och spydde och spydde, gott varre.. usch!!!! Kan med all sakerhet saga att nagon dykar karriar har jag inte att se fram emot.
Idag har vi varit inne i huvudstaden har pa on och shoppat lite sen har vi fatt massage, det var skont.
Imorrn ska vi pa nan bingo av na slag tror jag och pa lordag ska vi gora bargatan farlig :)
Pa sondag ska jag och Linnea aka bat till en o har i narheten och festa festa festa sen far man skjuts anda hem.. Snacka om service.


Ska forsoka skriva lite oftare.
Hoppas ni alla har de bra hemma.
Linnea halsar!

And so it begins

Mindre än 6 timmar kvar sen är vi på resande fot!
Har packat klart de sista och fixat å donat lite. Min vetenskap om denna resa har nu blivit lite utökad och de hela känns riktigt bra faktiskt. Flygrädslan som följt med i princip heela mitt liv tack vare min käre far sitter fortfarande i gott och väl, men jag har iaf blivit så pass stor nu att jag slutat kräkas varje gång. Tacka gud för tabletter.

Det lär ju bli Linnea som får stå för bilderna och jag för skrivandet så vi ska försöka uppdateras oss lite då och då.
Ohh de kommer bli Stört roligt!!!!
Men jag måste erkänna att jag längtar lite till vintern.

Jaja nu ska jag se till att få lite sömn innan jag ska upp igen.
So long suckers!

Tisdags nyheter

Min vän som bad om att få vara anonym kom med en härlig kommentar idag i samband med en biltur i centrala Sveg.
"Kör på han där borta då, vem är det? Jaha det var en neger"
På DollarStore las också en kommentar värd att nämnas.
"Ja det är våran nya hobby, komma hit å ligga lite"

Annars så är allt kaos. Vi åker på Torsdag(vilken tid vet vi dock inte), Dogge å Caroline åker imorrn. Militären har kallats in till Bankok och man får inte vistas i grupper större om 5. En människa har blivit dödad och 40 skadade. Linnea har inte fått sitt leg som hon tydligen Måste ha. Packa kanske vore en bra idé?

Jobbintervjun på Björnrike gick galant!
Jag å Linnea kommer nu alltså bo med varandra från och med Torsdag fram tills Sista jävla April. OM vi nu får jobbet! Haha.


Helgen var topp och Milla å Erika gjorde Sveg farligt!
I Lördags vilade vi mer än vanligt.


RSS 2.0