Tidsfördriv

I brist på annat kan jag härmed meddela att min mobil nu är Slut en gång för alla. Men jag vill tacka för den här tiden. Den har ju faktiskt överlevt två Roskilde plus en massa andra konstigheter. Jaja jag får önska mej en ny i julklapp..
Jag kan erkänna att jag sörjde ett tag men det hela blev Bra mycket bättre när jag kom hem och insåg att Anna skickat alla de 300 bilderna jag tog på Studenten :)
Åhh Underbara dag, Underbara klass, Underbara Vännäs!!!!!!!!!!!!!!!

Great

Helgens bravader bjöd på ett breakdown med longboarden vilket resulterade i ett ont knä och en Spräckt apelsin!
Lördag kväll och jag tror fan Heela Sveg var totalt jävla redlösa! Men en kul kväll var det. Söndag och baksmällan var inte nådig, låg hemma i Fredrik Anderssons soffa Hela dagen och drack vatten för att iaf göra ett tappert försök till att jämna ut vätskenivån.

Nu säger jag Hej och välkommen till Streptokocker och en pencilinkur på 10 dagar!
Fan också. Vi åker ju om 16 dagar och jag har inte gjort ett piss för att ens anstränga mej i den här resan. Jaja jag blir nöjd bara vi tar oss hem helskinnade. Men underbart kul är det ju bara å inse att de kommer bli!

Förövrigt så tror jag att jag fått ett återfall på en crush jag hade när jag gick i kanske 8:an. Och det är ju inte så att den här Mannen har blivit nå fulare.....men äldre, Oja!!!

Måndag

Dagens kommentar las kl 00.56 på Konsum bänken.
- Men han hade ju aldrig skrivit jag vill ha dig om han visste hur mycket jag pratar.
10 minuter senare ur en annan mun och om en annan individ.
- Ja men vad trodde han egentligen? 8 månader senare, Hej kan jag få ditt nummer.

Jobba jobba jobba och jag är förkyld.

Lugnet efter stormen

Jag är Väldigt trött, Ovanligt trött och jag har ont i hela kroppen. Yran tog kål på mej. Och inte gjorde jag det hela bättre med att "intervall" springa brorundan i mina nya löpartights(haha). Gillar förövrigt min schyssta räddning där men om sanningen ska fram så var jag helt enkelt för jävla lat för att orka springa Hela vägen runt.
Annars var Yran en riktigt trevlig tillställning med Bra folk och bra fest. Bäst på plats var helt klart Lasse! Jag kanske inte såg så många band som jag borde men jag drack iaf så mycket som jag borde. Lyckades även få med min pratglada röst på radio en sväng också. Riktigt roligt och mer blir de.
Yran är en klass för sig. Men det är de mesta

Ikväll vid halv tolv tiden droppade jag in hos Farmor och fikade lite. Jag åt macka och drack te medans hon berättade i Detalj Allt om morden i Arboga. Om någon känner behovet av att veta vilket märke det var på Hammaren som tyskan slog barnen med så håller jag inne på svaret..
Min Farmor är så himla bäst :)

RSS 2.0