Hejåhå

De sista vi gjorde innan vi lämna Nya Zeeland var Rafting, jag har gjort de förut på Bali men de här var så mycket bättre. Även här finns de otroligt wroliga bilder, alla ser ut att kämpa för sina liv utom jag som sitter å skrattar på varje bild! Hoppade även från en 9 meter hög klippa. Sista nätterna i Christchurch hade vi eget rum med dubbelsäng! Kan inte med ord beskriva hur gött de var efter att ha bott i bilen en månad.

Nu är vi på Fiji och dom är inte kända för att ha internet på öarna, lovar en bättre uppdatering senare. Men bra har vi de verkligen!

Bungy Jump

134 m rakt ner i en javla fart och hej va kul de var! Men jag ska inte sticka under stolen med hur fruktansvart nervos jag var. Men ja riktigt riktigt tufft och roligt var de! Far visa bildbevis sen.

Queenstown

Nu har vi antligen anlant till The adventure capital of the world. Har hittat ett schysst hostel dar vi far parkera bilen for 15 D och sen anvanda kok, toa, dusch aven hot tub, yes! Har just bokat en dagstrip till Milford Sound, ar tydligen lite av ett maste och med tanke pa bilderna vi sett ska de bara bli kul. Har aven bokat rafting pa ett stalle jag inte kan uttala namnet pa an mindre stava de. Haller pa att kolla lite pa Bungy Jump ocksa men antagligen blir de pa Fredag pappa!
Ja holl pa att glomma. For att doda lite tid gick jag pa en konstutstallning av na slag i Franz Josef och traffade dar en Maurikvinna som efter nagra minuters pratade gav mig en Healing Stone som skulle vara bra for mitt ben, den ar jatte fin och jag hoppas den funkar. Jag blev glad och tackade och tog emot.
Nu ska jag ga ut pa stan och kolla efter en skjorta, jag behover en skjorta!

RSS 2.0