Kläppen

Har tillbringat den senaste veckan i Kläppen och åkt bräda från kl 09-15.30, långa dagar men wroliga dagar!
Har gått Snowboardlärarutbildning steg 3, åkt en massa, tränat en massa och pluggat en del. Klappat och klart, jag klarade de! Nästa steg är examen men de väntar jag lite med...

Nu ska jag packa om alla saker till Frankrike, åker till stan imorn på sjukhuset sen tåg ner till Stockholm och ska bo hos Frida i två dagar. Sen bara glida i två förhoppningsvis soliga veckor med Vickie! Hade varit top notch om Anna också va där.

Just ja, ska ju även börja läsa tyska igen. Ska på skolan imorn och hämta lite böcker och papper så ska jag nog få ordning på de också!

2012

Har ju uppenbarligen haft alldelses för mycket att göra för att vara inne här å skriva.
Började iallafall de nya året med att vara vaken längst av Alla och även städa lite!

Nu glider jag mest omkring och har de allmänt bra.
Slutar kl 11.30 varje dag den här veckan! Så hela eftermiddagarna åker jag bräda för glatta livet!
Köpte en ny kofta idag och en par schyssta skinnhandskar för en otroligt billig peng på shopen..

Imorn ska jag ner på Sveg, äta wräksallad med Jenny på kondis, fixa och dona en massa, åka på massage, tatuera mej hos Jerry och sen åka och umgås med Lina och Ted. Ja just ja, ska ju även måla en tavla, kan påpeka att jag skriver och målar som en 4åring med två vänsterfötter, tur att jag ska ge bort den.

För att inte glömma så var jag i Funäs i helgen och hälsade på fröken Roslund! Sammanfattar helgen med att de va Jävligt wroligt på Alla sätt och vis! Wräknar med ett längre återbesök i slutet på Februari.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Pearl Jam och plugga finska.


RSS 2.0