Man ska alltid gå lätt packad i fjällen

Sa en vis man till mej en gång. Han heter Daniel och är en bra kille.
Sitter nu hemma hos Johanna nere i Vemdaln och tänker tillbaka på alla dumheter man gjort den gågna säsongen. Bara Bra dumheter kommer vi fram till..
Har varit en grym sista vecka med massa bräda, sol och lite öl. Ute after skin på Skalet är de sjukaste jag varit med oss.. stod bara å titta på spektaklet. Har varit på Forum i dagarna tre och införskaffat en massa nya minnen. Både bra och jätte bra, haha. Känns himla konstigt att säsongen är slut. Men de kommer fler. Åh vilken bra vinter jag haft!!!!
Nu är jag arbetslös och njuter av livet. Åker till Oslo 14 Maj och blir förhoppningsvis kvar hela sommar. Ska ju bo med JennyBenny i en tia! Ja alltså 10 kvadrat, Haha :)

Så har jag gått och blivit redhead, Nöjd!

Hejåhå

Va tiden går. På Måndag börjar sista sista veckan på säsongen. Kontsigt! De har gått så sjukt fort. Alldeles för fort, fortare än förra säsongen. Men de har varit en BRA säsong!!!
Jag har åkt jätte mycket bräda å haft himla roligt.
Imorn ska vi dra till Lofsdaln å jag ska köra boardercross och dom andra ska köra skicross! Hoppas de går bra, de är iaf grymt roligt.
Pratade med min kompis Freddy idag, han är också rolig! Nattmacka.
Sitter just nu på skidskolan å väntar på att min tvätt ska bli klar, sen ska jag hem kolla på Greys Anantomy som jag numera tittar på alla dagar alla tider.
Har ju förövrigt fått min efterlängtade rockring också, så nu rockar jag lite varje dag. Stod att man inte fick rocka mer än 1-2 minuter per dag för då kunde man få blämärken men de är ju så kul så jag har nog rockat säkert jaa 5 minuter per dag haha. Å de jag vill säga med de här är att jag nu har blåmärken!

Jaja nu ska jag hänga tvätt. Tjoho

RSS 2.0