Skidor skidor skidor

Steg ett är nu avklarat och jag kan kalla mej för Skidlärare. Tjoho! Imorrn börjar steg två och de känns riktigt bra. Gött med massa massa nysnö nu också!

Fredagens kommentar las av mej samtidigt som jag stog hållandes i en Carlsberg 3,5 med Sugrör.
"Vakten" - Har du legitimation?
Jag - Vadå som du vill låna eller?
Hahahha underbart roligt men jag blev ju även idiotförklarad. Jaja det går så ibland.

Grymt bra drag på Husky igår, nu taggar vi Måndaxklubb igen.
Idag har jag sovit länge länge sen ägnat nån timme åt den otroligt tuffa sporten Pingis! Grymt roligt.
Tittade lite på Julskyltningen och fick ett underställ,  handskar och en tröja. Tack mor! Maria bjöd även på glögg och pepparkakor.

NU flyttar jag på BJÖRNRIKE!!!!!!!!!!!

2 veckor på skidor

Idag på Skidlärarutbildningen har jag lärt mej att enligt forskning så är killar mer egotrippade än tjejer.  Ja dom säger så alltså?
I övrigt så har jag ont i fötterna, otroligt mycket träningsvärk, öm i hela kroppen och fryser till och från. Men jag klagar inte. Utbildningen är grymt kul och det är roligt folk. Solen tittade även fram en snabbis igår.
Hann även med en visit på Måndaxklubb och lyckades pricka in ännu en sista plats på Bowlingen. Ska nog sluta spela och bara köpa skorna nästa gång. Fick mej en mindre trevlig överraskningn när jag var på toa och helt plötsligt känner en stor smärta i mitt ena lår lite ovanför knäet, jag tittar snabbt ner och inser att på golvet ligger en allt för onykter tjej och har tagit ett bett av mitt ena ben. Jag har nu ett tennisboll liknande stort blåmärke som gör ont.
Imorrn har jag prov så jag borde plugga lite nu. Huvva, trodde de va slut på de när den vita mössan väl var på plats.
Ledig på Söndag för att sedan på Måndag börja Steg 2 av SLAOs skidlärarutbildning. Tjoho!

Husky på Lördag missa inte de!
Söndag ska jag äntligen flytta in på Björnrike. Känner på mej att de här kommer bli en kanon vinter!


Samhall

Förra Söndagen drog jag med mej Sarah ner på Sveg och spelade Pingis. Det var vi och gubbarna, men det hela var väldigt Roligt! Mer pingis åt folket tack. Eller iaf åt mej! Och ja Erika jag vet att du tycker jag är en tönt, men jag vet ju också att du gillar mej ändå.
Veckan har varit den tråkigaste på länge och jag har inte gjort mycket nytta. Ska bli skönt att börja jobba snart så man har nåt att göra om dagarna. Ja vi drog ifs en sväng på Måndaxklubb såklart, jag sympatikörde med Jenny och förlorade också därför i Bowling, dock har jag fixat så jag ska få köpa ett par bowlingskor för 200 kr. WOHO! Ett kap måste jag säga.
Imorrn ska jag på Björnrike och åka lite bräda och även hämta ut mina nya skidor inför vintern. Bagus.
Sen på Söndag börjar Skidlärarutbildningen steg ett som varar en vecka för att sedan stiga till steg 2 i ytterligare en vecka. Sen FLYTTAR vi äntligen upp på Björnrike ! Känns ruggigt bra. Tror på en fin vinter i år, trots att mina vapendragare Anna och Vickie ska befinna sig i större bergsområden (Alperna). Men vem vet kanske jag hinner ner å hälsa på en sväng.

Det blev inge Tracy Chapman och det känns som en Stor förlust i mitt liv just nu.
Föresten så har jag numera ett halvt rum här på Remmet, de är fint.

Helg

Karlstad sket sig Big Time! Jaja vi hinner ju åka dit en annan gång. Synd bara det hade nog blivit jävligt roligt.
Istället for vi upp på Skalet igår för att göra av med Snowboard abstinensen! Fy fan va roligt det var. Jag älskar verkligen att åka bräda. Dock måste jag köpa en ny.
Igår var folk full, fullast var nog Sarah Johnsson (Alias Storasyster) Jag körde hem henne iförd endast handduk eftersom det  fanns bastu på efterfesten och såklart var hon inte sist in där. Själv roade jag mej med att vinna i pilkastning hela kvällen. Eller ja nästan hela då.

Idag, ja idag gott folk har jag klippt LUGG!!!!! Lugg jag fattar det fortfarande inte. Men jag är nöjd, tack Mickan!
Sarah säger att jag liknar gitaristen i DIO, hm med tanke på att jag verkligen inte orkar öppna ett nytt fönster för att googla hur han ser ut så antar jag att det är... okej.

Nu ska jag se på Beck och som vanligt ligger min far och snarkar i soffan med ett hårt grepp om tv-dosan.


Jag VILL åka på Tracy imorn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Onsdag

Måndaxklubb blev hejdundrandes roligt :) Vi drack öl och bowla, Jag vann! (Kändes väldigt viktigt att skriva det)
Finns några bilder som bevisar att kvällen faktiskt hände och var rolig. Kanske jag kommer att lägga ut nån bild, kanske inte. Mest troligt inte. Sån är jag, lat eller bara oteknisk över hur det här med datorer och elektronik fungerar. Jaja
Idag har jag, Sarah, Sara och Timpan roat oss med att slå sönder möbler på Farmors vind, eller ja Timpan sov mest för att sedan vakna, skrika, få mat och sedan gå hem. Verktygen vi använde oss av i början var en slägga, för att sedan leta reda på en såg också. Under tidens gång kom vi även på att vi borde ha haft en motorsåg och en yxa, blir kanske de imorrn? Vi har alltså slagit, sågat och hoppat sönder möbler för att sedan slängt ut allt genom fönstret från tredje våningen. Tjoho va roligt det var. Finns även härjarbilder på den tillställningen.
Sen var jag på badhuset å simma lite med Marie och Lina. Och införskaffade mej ett nytt badkort som min snälla mor köpte till mej.

Jag och Linnea kanske drar ner  till Karlstad i helgen. De vore grymt jävla roligt. Men vad ska man säga? Jag vill ändå åka.
På söndag tar vi kanske en sväng ner till Stockholm och bor hos KinesEmma för att sedan gå på Cirkus och se Tracy Chapman! JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL. Jag borde jag ska jag MÅSTE fan!

Forum dag två

Var om inte roligare än dag ett. Åhhh vilken underbar helg :)
Hade ju planer på att vara nykter länge nu men det har redan spruckit.
Ikväll blire Måndagsklubb på Husky, Tjoho! Har ju en flaska Magnum röd vin som jag fick av Nicke och Jonta i Studentpresent!

Jag och Linnea drog upp på Skalet idag för att stilla våra abstinensbesvär för brädåkningen och så hade dom inte öppet idag, vilka svin!  För att då istället stilla vårat hat mot värmen så var vi in i Shopen och köpte en varsin tröja på rea. Fint fint! Sen började det toksnöa :) Så vi hoppas på öppet imorrn, blir kanske till att åka upp efter tandläkarn. Jag, Linnea och Emelie ska dit på samma dag och alla inom 2 timmar, haha vad är oddsen? Ja just ja vi bor ju i Sveg.

Forum dag ett

Blev en sensation!
Fan va roligt det var. Grymt kul att träffa en massa folk man inte sett på länge, ja självklart vare kul att träffa folk som man sett nyligen också. Däribland Jon Grip från Hogdal som vi hör och häpna träffade på Bali, haha välkommen hem till kylan!
Kändes extra bra med dom Tjänstekort som vi hämtat upp i "Huset" på Björnrike som gjorde att vi gick in Gratis! Gratis är bra, man ska aldrig tacka nej till gratis. Gizon gjorde några tappra försök att lära mej dansa som en dam men åt helvete med det. Styrdans är helt enkelt inte min grej, det går bara inte. Douglas Roslund slängde ut det rakt i ansiktet på mej för några år sen på Countryn när vi stog mitt på dansgolvet.
- "Ja Marie du är den Absolut sämsta jag någonsin dansat med"
Tilläggas måste då att han är 30  år och har nog hunnit dansa med en del damer i sitt liv. Bugg däremot det är nåt jag kanske borde satsa profesionellt på.
Lika mycket folk som vanligt stod och trängdes i baren för att få sig en kall, lika många som låg avdäckade lite här och där. Det heter HöstForum gott folk och det är jävligt roligt. Hörde de också ryktas om att Karl-Martin Dahl var där, nån slisk som tydligen varit med i Fame Factory för en herrans massa år sedan. Jaja Score på dig Linnea som fick grabbens plectrum.


Just nu sitter jag här i Roslunds kök och äter en frukost bestående av en massa konstigheter, men jag klagar inte. Nicke har även lyckats göra en himlans god äggröra. Inte för att det är så att jag käkat Scrambled egg and toast till frukost varje dag på Bali. Har också kommit underfund med att jag ätit Kyckling Varje varje dag i två månader. Det är gott och jag är inte så mycket för förändringar.
Med tanke på den tre timmars sömn jag, Linnea och Nicke fick i Föräldrarna Roslunds säng så planerar vi nu på att vila halva dagen sen svida om och påett igen.
Ses på Draget på Skalet!


P.S. Nicke spydde inatt och det var kul.


Torsdag

Idag har jag haft en lugn dag. Dock har ju hela veckan varit väldigt lugn.
Somnade på soffan igår natt och vaknade upp lite sur över att jag inte hade gått och lagt mej ordentligt.
Åt frukost och gav Disney Channel en värdig chans men insåg snabbt att jag nu växt ifrån det på riktigt. Därför ägnade jag tiden åt att titta på Jerry Springer istället, ett underbart program om jag får uttrycka det hela färgstarkt!
Lyssnade på musik och tittade på saker på internet.
Planerade att dra ner på Sveg efter kl 12. Drog en djup suck när jag insåg att jag skulle bli tvungen att skrapa rutan på Volvon, tur att jag hade mina 20 kr Dollar tumvantar.
For på Ica och hämtade mina  nya byxor. Cheap Monday is the shit. Lägger en tanke åt mina gamla byxor som fick ett tragiskt öde i samband med Bali vistelsen. Vila i frid i papperskorgen!
Mötte upp Linnea och Frida för att ge Fröken Roslund hennes plånbok som hon såklart hade glömt i bilen häromdagen.
Åkte ner till vårt fina badhus för att bada lite bubbel pool och sitta och svettas i bastun. Känns som ett tappert försök till att få tillbaka Utlandskänslan. Jag fryser konstant! Lyckades även simma 25 längder, men det var kämpigt. Illa! Hade även en trevlig konversation med Sandra som satt i receptionen.
Ringde min far som undrade vad vi skulle äta. Gick på Knuten och beställde Pizza för att sedan äta dom hemma i soffan. Sa till Hasan att jag kan jobba när han vill. (Förutom i helgen för då ska jag vara full och dansa på Forum, men sen ska jag vara nykter under en längre period)

Sitter nu här på Remmet och som vanligt hör jag min far snarka i soffan. Funderar lite över vart jag ska sova imorrn. Sarah kommer hem från Amsterdam och det rum som hon så tydligt sa att vi skulle Dela på har hon nu tagit över helt! Vi bor alltså i ett hus med typ 100 rum och ändå har jag inte ett eget. Tur att jag har Farmor! Imorrn har jag fått äran att väcka Herr Andersson på Mysen. Det ska bli mej ett sant nöje!

Jag längtar efter Sarah. Trots att hon är helt jävla bindgalen. Jag är glad att hon är min storasyster!

HEMMA på Remmet

Yes jag kom hem idag Mandag kl 04 och det kandes riktigt bra.
Min mamma och pappa och Linneas mamma och pappa stog med stora leenden och vantade pa oss pa Arlanda. Saklart var vi absolut sist ut efter en liten fordrojning pga Linneas superminne. Sen fick vi en varsin Makrill macka som var det godaste pa lange. Jag slocknade val sisadar nan mil utanfor Uppsala och vaknade lagom upp vid Tonnebro for lite fika. Sen sov jag hela vagen hem.
Idag har jag tagit det riktigt Piano och tittat igenom resvaskan lite. Allt luktar ackligt men det ar fina saker iaf.
Var ner pa Sveg en svang, traffade pa Linnea, kanske tur jag tror vi har fatt lite abstinens besvar av varandra nu.
Halsade pa Farmor. Det var roligt jag har saknat henne. Ska dit och fika te och macka nan dag och beratta om alla vara aventyr.

Nu nar jag val ar hemma sa ar det helt underbart och jag har nyss atit korvstroganoff och makaroner, det var gott.
Ikvall ska jag spela Fia med knuff med mina foraldrar och se pa film.
Men jag langtar nog tillbaka till Bali lite grann anda.

Hahaha
Och som ni kanske ser så har jag fått ett men efter två månader utan åäö och har därfor glömt att skriva det i hela inlägget. Men men jag får anstränga mej lite mer nästa gång.

Sista dagen!

Klockan ar nu halv 10 och tolv ska vi dra till flygplatsen for att sedan flyga till Kuala Lumpur sen Bangkok och sova dar en natt, halv segt! Imorrn blir det Helsingfors och sedan SVERIGE.
Men fortfarande sa vill vi Inte aka hem. Eller det ar lite dubbelmoral jag kanner mej lite splittrad i hur jag ska tycka. Vardagen har nere ar ju det sjukaste men aven det basta! Och manniskorna ar alla bast pa sitt satt.
Igar var det Halloween och vi satsade stenhart. Linnea hade en Spiderman drakt for barn upp till 10 ar, hon var tvungen att klippa upp byxorna lite for att kunna ha den. Jag var en fin Geisha med san dar morgonrock i siden och en knut mitt pa huvudet, hade aven vit akrylfarg i ansiktet. Jossan och Emma var tva riktiga geeks och de flesta av killarna var brudar. Robert var riktigt het och hade till och med slagit pa med rosa kallingar. Martin var Gron.
Det var en bra avskedsfest.

Nu maste jag ga och packa klart det sista sen ska jag bada.
Resan ar ju inte slut an och av egen erfarenhet sa vet jag hur mycket Skit som kan handa pa vagen hem sa jag ska inte ropa hej forran jag har slangt mej i soffan pa Remmet. Da ska jag saga att hela resan har varit det roligaste nansin!

Bye Bali!

P.S. Linnea har fatt den storsta Bali kiss av oss alla.

RSS 2.0