Nu jävlar!

Min far kommer bli nöjd när han läser detta, iaf för ett litet tag.
Min longboard karriär är nu över. Vet att du sitter där som ett frågetecken men ändå med ett leende på läpparna pappa och känner dig nöjd med att du inte behöver oroa dig över skador och diverse.
Men håll i dig nu. De blir värre! Eller bättre kanske jag ska säga.
Jag ska köpa en Freeboard!!!
En kortare longboard med 6 hjul och bindningar. Exakt som en Snowboard! Och man kan bromsa.
Det är ju hur bra som helst. En toppen kille (antar att de är en kille) som kommit på den här underbara ideén.
Fast jag ska va helt ärlig och säga att inte en chans att jag kommer lägga longboarden på hyllan. Men på Freeboarden kan man ju faktiskt montera av dom två extra hjulen och bindningarna och då ha den som en helt vanlig longboard.
TJOHO!!!!!!

Nästa sommar Jenny då fär mö ner fö trollstigen!

Break a leg

Nope men brutit en tå har jag lyckats med.
Annars jobbar jag en hel del å de går prima ballerina. Ska jobba heela den här veckan nu, alltså blir de inge Yran alls i år.. Knepigt dock ska ju inte Anna eller Vickie dit heller så de känns som plåster på såren.

Vill att de ska bli fint väder igen! Less på att de konstant ska va dåligt å regna. Vill åka Longboard men får väl ta de lite piano med tån. Sen har jag börjat längta till vintern, snö å kallt å åka bräda. Mmmm de är gött!!!!

Nu ska jag på Remmet snart å fira systeryster som blev ett år närmare 30 i lördags. Fan alla fyller ju år nu, snart jag å. Tjoho!


Sliten

Sammanfattar helgen kort med att berätta att de va ROLIGT!
Idag är jag tröttare än vanligt och de känns otroligt bra att man nu vet att de är ett helt år till nästa Härdalsyra.

Har fått jobb på Senioren! Tjoho tack för de.
Jag gillar när saker och ting löser sig.. Och oftast så löser de sig ju jävligt bra för min del. Kan de här med att glida på en Räkmacka ja!

Nu Måste måste jag sova, börjar ju jobba kl 07 imorrn. Kommer ärligt inte ihåg senast jag klev upp så tidigt, känns Tungt.

Glada tider


Har just fått Världens Bästa "extraknäck".
OJ va kul ja kommer ha! Tack Milla.
Dock söker jag fortfarande ett Riktigt jobb så de är bara att höra av sig så kommer jag på stört!
Nu blir de mat.

Piss

Fredagen var en utomordentligt Dålig dag! Allt är sagt och nu är de kört. Jag vill Inte.
Får säga TACK till familjen Storensten som låter mej husera till och från i Fridas Friggebod de efter att Anders kommit hem och vill ha tillbaka lägenheten. "De löser sig "är helt klart mtt livs moto! Imorn ska jag fråga om jobb inom vården.
Va med syster på Kondis i tre välbevhövliga timmar i fredags eftermiddag, vann 25 kr på automaten och dagen började sakta men säkert bli bättre. Drog en Spontan kväll och de hela slutade riktigt bra.
Hade myskväll hos Madde i Lördags och nu är jag i Lofsdalen hos Emelie. Har spelat Tennis idag. Mycket svårare än jag väntat mej men ruggigt kul. Kanske bäst ändå att jag håller mej till hårdträning i Pingis nu. Har en del "mål" att uppnå.


Ikväll kommer MILLA och jag är glad över de.

Slitet

I all min arghet över att de inte blev nå Roskilde tackade jag ja till vad som känns som tusen timmars jobb i helgen. Men de var de roligaste på länge, dock väldigt väldigt jobbigt. I övrigt bjöd helgen på den ena konstiga händelsen efter den andra. Har även vart ut på Vallsjön en sväng idag.

Massa folk som säger att de kommer bli den Bästa sommaren nånsin!
Känns som att de faktiskt kan bli så. Dock kan ju inte allt gå bra jämt men de mesta funkar.

RSS 2.0