Kalas

Igar var en hejdundrandes kvall och allt var riktigt javla roligt!!!
Las obeskrivligt mycket harliga kommentarer, daribland
Jossan - Vad hande med volymen? Hor ni mej?
Jocke - Jag forstar inte?
Jag - Ja och Jocke han vill jag bara gifta mej med.
Emma som bytte klader 4 ganger. Det var helt enkelt en underbar kvall och helt oforglomlig, bokstavligt talat!

Pa lordag aker vi hem och det enda jag kan saga om det ar att det ar konstigt.

Hemma pa Bali

Zoo var riktigt roligt och vi sag en massa tuffa djur. Jag hann fa en lattare panik chock nar djurtamjaren vagrade ta bort ormen fran min hals, men apan fick iaf klanga hur mtk den ville. Det vore riktigt schysst att ha en liten apa eller en Liten kompis i ett snore, kanske Linnea.
Nu ar jag hemma, hemma pa Bali. Vi har varit pa Gilioarna i nagra dagar. Det var Jag, Linnea, Jossan, Emma, Saga, Micke, Jocke och Erik som drog dit. Det var som alla sa jatte fint och mysigt mest skont att slippa alla dessa bilar och Mopedjavlar! Vi var vid Sharkpoint och dok och sag skoldpaddor, hajar och hummer och massa massa fiskar och andra saker. Sen hangde vi pa stranden och snorklade lite, sag blackfiskar. I risk om att lata som en 5 aring sa ar det nastan som att vara med i Hitta Nemo nar man ar dar nere, riktigt roligt alltsa.
At god mat och drack tusen gin/tonic pa Rudys dar dom var pa hugget med att prata Goteborska. Jag spoade aven Jocke i pingis och vann darmed en Stor Bintang, Tack for den! Traffade aven pa Ted och Petter som gillar Gili sa pass mkt att dom ska stanna dar ett bra tag till.
Batresan hem var hmm ja, Linnea fick en jatte vag over sig och blev helt dyngsur, jag blev aksjuk och spydde lite, sen at jag ris.

Nat som ar riktigt roligt har nere men ocksa lite konstigt egentligen ar att man kan pruta pa ALLT. Forra veckan blev jag och Fredrik stoppade av Polisen nar vi var ute och korde moppe, han skulle ha 100 000 for att jag inte hade nagon hjalm men vi prutade snabbt ner det till 50 000. Mohahha!

Saker jag glomt hemma ar:
Hur svenska pengar ser ut.
Hur varan "kattunge" Doris ser ut.
Vad jag har for losenord pa min dator.
Vad jag har for mobilnummer.
Vart jag har lagt min mobil, som forovrigt ar lanad av Amanda. Haha

Jag vet att det snoar hemma och jag ar avis. Snart aker vi hem, det kanns konstigt.

Jaha

Vi har varit vid Uluwatu nu i tva dagar och tittat nar grabbarna surfat. Eller egentligen har vi val mest solat, filmade lite idag iaf.
Igar var forovrigt en dalig dag. Allt gick snett och det hela slutade med att Fredrik kommer inbrakandes pa varat rum kl halv 6 i morse och har krachat med moppe och bloder som en tok overallt. Han skrek bra hogt nar vi tvattade saren. Imorrn aker han hem, ingen ide' for han att vara kvar har finns inte sa mtk han kan gora. Det ar Synd! Stefan har ocksa krachat med sin moppe dock inte lika allvarligt. Jag ar glad att jag inte kor alls.
Imorrn ska vi kanske aka pa Zoo och pa Lordag drar vi nog en svang till Gili oarna. Har hort att det ska vara riktigt bra dar, ett paradis rent utav.
Man blir trott av att vara hela dagarna i solen och man blir trott av att vara bakis men nu kanner jag mig bara allmant trott. Far styra upp det med en fin fest ikvall. Ett tjejgang som drar hem imorrn. Folk borjar nu droppa av titt som tatt och snart ar det varan tur. Usch! Dock har jag nu efter sex langa veckor trottnat riktigt javla hart pa Fried rice & Chicken ,Nasi Goreng och alla tusen andra namn denna forut underbara matratt har. Idag langtar jag efter stuvade makaroner och stekt falukorv och Heinz ketchup. Och efter att fa vara helt torr, inte blot eller fuktig eller ackligt svettig utan bara normal kroppstemperatur.

Historierna om Staffan fortsatter och tar aldrig slut.
Han ar nu forkyld och ligger pa sitt rum och ser pa Kung Fu Panda och ater Cancer medicin.

Jag behover moraliskt stod av Sarah mest, men Anna och Vickie gar nog ocksa bra.


Mandag

Jag saknar Svensk mat otroligt mycket nu!!! Jag saknar ocksa min egen sang och kudde.
Jag saknar aven att bara kunna sticka in huvudet under kranen och dricka rent gott vatten.
Trots dessa sma sakningar sa vill jag Inte aka hem. Men nar jag val kommer hem sa ska jag vara nyker lange lange.

Haromdagen sa var vi pa ett vattenland och lekte av oss rejalt. Jag akte nog allting och tyckte det var skit roligt. Igar sa akte vi nagra stycken till ett stalle som heter Nyang Nyang och tittade pa den otroliga utsikten, badade lite, spela fotboll, lekte med sniglar for att sedan ga dom 547 trappstegen upp igen. Funderar nu pa att aka pa Zoo nan dag, dock tycker Linnea att det ar djurplageri sa hon kanske far stanna pa hotellet. Igar var det Sondag och sjalvklart fest pa Apache. Tror jag ska soka jobb dar.Engelskmannen ar galen. Ikvall ska vi nog dra ivag pa Bio, hoppas pa nan riktigt bra Balines film.

Tiden gar fort nar man har roligt och den 1 aker vi hem. Fy!

Hello Sayang

Linnea har ramlat ner fran Bounty och har nu ett blamarke stort som Bali! HAHAHHAHAHAHAHAH det ar helt sanslost roligt. Jag fattar inte hur bra livet kan vara. Igar rojde vi loss pa Apache som vanligt. Det ar ett underbart stalle.

En kvall var alla trakiga och ingen ville gora nat, Jag blev less sop mej full och gick ut och festa med tva balineser och en 38 arig man fran Frankrike.. Blev en helt okej kvall for att vara sa impuls. Och det basta av allt var att jag dansade med en dvarg.

Jag har aven antligen lyckats spoa Fredrik i Biljard, halva malet avklarat dar da.

Ikvall ska jag pa min sa omtalade dejt med Ketut. Hahah jag hoppas det blir bra. Imorrn blir det surf igen. Det ar grymt roligt men Snowboard kommer alltid vara bast.


Staffan
"Ja och sa stoppade jag in sugroret i munnen och sedan vande jag pa flaskan"
Hahah ahh.

Jag saknar Polarmacka med skinkost och gurka. Och massa annan svensk mat!


Lordag

Igar morse nar jag vaknat och gatt till frukosten vander jag mej om och ser TED OCH PETTER sitta i en varsin stol och stirra pa mej. Det var den basta morgonen helt klart :) Jag ar skit glad att dom ar har. Allt kanns precis som det ska vara.
Blir inte sa mkt skrivet har men nu har vi vilat mkt och festat mkt. Linnea har varit sjuk men ater nu antibiotika och ar snart frisk. BRA!
Alltsa jag vet inte ens vad jag ska skriva nu. Tror jag ar inne i en torr period, inte nar det galler att svettas da.
Allt ar sa javla bra har. Och allt som hander ar kul galet och riktigt javla konstigt. Men vi gillar det.
Dock har jag fatt sa kallade "surforon" och hor som en kratta. Inte sa uppskattat av Linnea som far sta ut med en hel del VA?
Vi har funderingar pa att dra till Gili men ja ska vi eller ska vi inte? Pa Tisdag ska vi nog hyra moppe och dra ivag till ett tempel och titta pa Apor. Imorrn hoppas jag det blir surf sa jag kan traffa Ketut lite. Tror jag har fatt en crush pa han.
Vi har idag kommit fram till att -Viktor ar en liten skit!
Ikvall ska vi kaka pa ett stalle som saljer Kottbullar och Potatismos. WOHO va gott det ska bli, hoppas jag. Vi har fan letat efter de har stallet i 2 dagar men nu antligen sa vet vi vart det ligger.
Jag har fina lila naglar med blommor pa.
En dag slog jag huvudet i bassang botten 2 ganger, vet inte hur jag lyckas.

Jag ALSKAR Bali och vill aldrig aldrig aka harifran.

Gardagens citat
"Ja Marie vad har du for javla karatearsle"


Jag lar mej Indonesiska pa hog niva

-Apakah kamo mao kenthan dengan ku?

Vill du ga pa dejt med mej?

Staffan varan man varan hjalte det finns ingen som du. Mer info om Staffan kommer i senare inlagg. Den som vantar pa nag gott vantar Aldrig for lange. Och det har ar SKIT gott!


Lugn som en filbunke

Har varit helt lugnt pa bombfronten.. Inte sett eller hort nat sa jag tror inte det blir na utav.
I lordags firade vi Dogge pa en Indisk restaurang, valdigt fint dar nar dom kom in och sjong Ja ma han leva pa balinesiska. Johan Goransson fran Vannas har aven hittat ner hit sa han och en kille fran Schweiz var ocksa med. Sen blev det biljard spel till kl halv 4 pa natten.

Idag var vi borta pa Doubble Six igen och surfade. Gick piss daligt och jag blev sur. Dock blev jag lite gladare nar jag traffade Ketut.  Linnea mar inte sa bra sa hon vilar ganska mkt. Nu ikvall ska vi se film igen. Det ar typ det enda man kan gora har nar man inte super.


Min pappa skickade en bild med massa sno. Nastan sa man langtar hem lite. Men men har sitter jag i solen och svettas som ett as.

Bomber och granater

For 3 ar sedan bombade dom pa bali och en hel del manniskor dog.
Nu IDAG ska mannen som gjorde de avrattas och dom varnar folk fran att aka hit och folk har for att ga ut.
Dogge fyller ar idag och vi hade ett storkalas pa g men nu blir det nog lite andrade planer. Vi ska ivag och kaka pa en Indisk restaurang och sedan far vi se vad som hander. Kanske bara blir en massa ol och biljard pa Sportpuben. Kanns anda javligt overkligt att dom varnar for nat sant har, kanns som de aldrig skulle kunna handa, men de kan det ju. Dock varnar dom mest for att ga pa dom tva stora utestallen sa det blir nog ingen utgang pa 3 dagar har.

Mats en av killarna fran Mora sa at oss att idag gar Ingen ut! Han var namligen har da dom bombade sist och det hade inte varit sa trevligt.


Forutom det har sa ar allt bra. Jag har lite ont i ogonen just for tillfallet och har lite svart att se vad jag skriver. Tror jag maste sluta kolla nar jag simmar under vattnet. Sen har jag akt pa en javla forkylning ocksa. Dock ar typ Alla sjuka. Haha!


DodsTisdag

Ja Tisdagarna har inte riktigt varit varan dag pa den har resan sa att saga. Vi har varje tisdag lyckats traffa in en Kanonfylla som heter duga. Ena tisdagen Linneas tur, andra Tisdagen min tur. Men igar gick det riktigt bra och det hela relaterade i den roligaste kvallen och ett helt okej poolparty nar vi kom hem.. Dock fick Linneas kamera ta en hel del stryk och funkar nu inte alls. Viktor fick ju da ocksa en hel stryk sa att saga. Sa kara lasare Alla bilder ar borta. Och ingen kommer nu nansin tro att vi varit har. Well well, som Anna brukar saga och som jag nu kommit fram till ar riktigt sant. "Shit happends when you party naked". Tror fan det ar min nya livsfilosofi.
Jaja efter 4 harliga timmars somn fick vi ett bryskuppvaknande kl 09 och slapade oss ur sangen for att kaka en macka med aggrora. Sen gick vi langs stranden till ett stalle vi inte kom ihag vad det hette. Vi vet nu att det ar Laangt borta. Val dar traffade vi iaf Dogge och Caroline sen blev det att surfa for hela slanten. Min alldeles egen surflarare Ketut (nr 4) var riktigt bra men jag var nog snappet battre maste jag saga. Stog upp dom 5 forsta forsoken och sen var det till att paddla sjalv for glatta livet, vilket var lite svarare. Men hela surfandet var valdigt mycket enklare an vad jag vantat mej. Och helt javla otroligt roligt. Jag har forovrigt fatt pa mej nagra dagar att tanka om jag vill att Ketut ska bli min pojkvan. Han ar riktigt duktig pa engelska men kan bara saga snuskord pa svenska och norska. Tror jag tanker tacka ja, han ar ju sot.
Hm just det kanske inte namnde det men pa det senaste poolpartyt sop jag ju bort mina skor. Ingen aning vart dom ar sa nu har jag ett par skit flipflops som gor ont, jag maste kopa nya.
I lordags nar vi var ut fick jag hicka blev skit sur och liftade med en moppe hem. Haha are skit sa are.

Nu ar klockan halv 8 och vi ska nog bara chilla pa hotellet och se film. Det ar riktigt schysst.
Dock har typ en miljon manniskor fran Java invarderat Bali! Dom ar overallt har tagit over alla hotell och restauranger och later hela tiden,(mycket mer an jag). Hoppas fan dom aker hem snart.

RSS 2.0