Sjuk

Japp jag har spenderat hela den gångna helgen med att vara sjuk. Slet mej igenom Måndagen och var sedan hemma å vila Tisdag Onsdag. Sjukt tråkigt det är att va sjuk. Men har spenderat tiden i sängen och kollat på Greys Anatomy från första början, jag är nu fast. Tillbaka i backen idag och det var lite varmare än gårdagsmorgonens -32, å gött va de. Fick finbesök av Syster och BennyJenny idag som även tog med mej ner på Sveg för att besöka Ica, Statoil och Konsum för trisslott spelning. Slutade i förlust. Min plan är att vinna 50 000 för jag har kommit fram till att de räcker. Har ju även kommit på att jag ska sälja saker. Ska ager försäljade på loppis på Folkan i Sveg den 28 Mars mellan kl 13-16. be there!

Och imorn ska jag gå upp den "underbara" tiden kvart i sju för att åka med Johnny Fagga hem till Björnrike igen.
Mycket folk den här veckan och mycket skador, tror Helikoptern vart på besök 3 gånger å Ambulansen kör i skyttetrafik. Skönt med helg!

Hallooo

Ja här händer de inte alltför mycket!
Har med mina beresta vänner Anna och Vickie å en massa andra sköna chicks dragit ihop ett tjejSnowboardcrew!
Uppdateringar hittar ni på Dropin46 bloggen http://dropin46.blogspot.com/

Har förövrigt fått ganska roliga klipp från barnbacken där vi va och körde i Lördagskväll mellan kl 19.20 - 23.30 för att sedan fara hem å sova gott och så mer åkande i Söndags.
Idag är de Torsdag och veckan har gått nå så innåt fort! Ikväll äre Skistar fest. TJOHO!!!!
Annars så drömmer jag mest SJUKA drömmar och folk tycker jag borde gå till en drömtydare, men de är ju bra att man har roligt även när man sover. Livet rullar på!

RSS 2.0