Okej har kommer det!

Jag och Vickie aker till LA NU!!!
Mamma och pappa ring om ni undrar nat. Vi ska bo hos Anna-Stina.

Hemska tanke på hemska gubbe

Drog en krasch utav modell större idag i pipen, slutade med massa näsblod och en ond axel, men annars en Otroligt bra dag. Ska enligt vädergudarna vara Sol resten av... ja vadå? Ja jävligt länge iallafall, de uppskattas!
Vi har pratat om att hyra en bil en dag och köra dom två timmar det tar till Aspen och kolla X-games. Hade ju inte suttit helt fel. Daniel Bodin tog förövrigt idag första guldet åt Sverige i Skoter. Heja heja!

Häromdagen las ännu ett kapitel till i min livshistoria. Jag såg den Absolut Läskigaste gubben i hela mitt 21 åriga liv(å då har jag sett många, läskiga gubbar alltså) Till att börja med har han en hög hatt han går omkring i, vem har ens hög hatt seriöst nu för tiden? Sedan har han även en käpp som har går å svänger med. Men de värsta av allt. Han har nån slags cape/rock likande sak som hänger ända ner till fötterna och bara ser hemsk ut. Åkte samma buss som denne herre till Och hem från Walmart. PLUS att han började prata med oss, jag trodde slutet var nära och att han skulle äta oss med beasås till, vi drog oss snabbt undan. Idag såg jag den hemske gamle gubben stå och lifta!!!?? Vilken idiot trodde han skulle plocka upp honom? Jag hade lätt kört mot rött för att slippa låta detta ske. Som tur va åkte jag ju buss. Detta grämer mej nu lite och jag har svårt att sova om nätterna. Anna däremot stensover och andas på som om hon vore Darth Vader, fast de va ju ingen nyhet(höhö). Lovar att uppdatera om den läskiga gubbens framsteg här i Breck.

Använde förövrigt ytterdörren idag för andra gången sen jag kom hit. Kan ju verka konstigt men tilläggas bör då att vi inte har en enda nyckel till det Mega Stora hus vi bor i. Vi använder garagedörren jämt! Som med några knapptryck hux flux åker upp av sig själv, inte illa pinkat va.

Just ja, jag har köpt en klänning, en Nikita den är fin!

Det går bra nu, not!


Jag är Sjuk, så jävla Sjuk också! Slog till med nåt nytt sovrekord häromdagen, med tanke på att jag är Sjuk! Vaknade kl 13 klev upp, drack vatten, besökte toan gick och la mej igen.. Vaknade kl 20 av att brandlarmet gick. Sen somnade jag om någon gång kring tolv. Vaknade kl 13 igen dagen efter av att jag inte kunde andas. Undrar nu hur mkt snor de får plats i en människa?

En annan tråkig historia är ju att såret på benet har blivit större igen och jag ringde min mor å grät en skvätt(fast om jag ska va ärlig så grät jag nog en Stor skvätt)! Efter mycket styrande hit å dit och på knaglig sjukhus engelska har jag nu varit hos Doctor PJ och berättat min livs historia. Han var otroligt intresserad av de hela och jag fick träffa ytterligare 2 läkare. Bla bla bla bla bla han gav mej antibiotika för 30 dagar och ett Spindelmannen klistermärke, de gjorde de hela lite bättre. Hade ju även feber och tokhosta när jag va där så han skrev ut hostmedicin till mej också, å den är rosa! Haha..
Fast just nu önskar jag bara att jag va frisk! Eller låg i soffan hemma hos Mor å Far på Wremmet medans dom tog hand om mej. Konstigt egentligen hur ynklig man blir när man är sjuk.


Nåt som är Sjukt roligt dock är jag att gjort av med 1334 kr, å de på nånting så Jävla bra!

Slödag

Köpte mej en kamera igår på Wallmart. Min första digitalkamera nånsin! Så nu ska jag ta massa bilder på allt de roliga jag gör å lägga upp här.
Sony, 12,1 megapixel, 4 gb minneskort, kostade ynka 850 kr! Och den är Rosa! Katching.
Köpte den av en anledning, men den berättar jag inte riktigt än, men det är ruggigt bra.

Har haft två grymt bra dagar i backen med massa sol, boxar å rails och filmkamera. Klarade nästan hela 25 metersboxen men hade för lite fart. Ska träna träna så jag klarar hela!

Nu ska vi gå och äta pizza!

För vi är i Breckenridge!

Sammanfattar dagen med två fina bilder

Jag och min nya fina coola jacka.



Jag och min nya fina coola tatuering.


It´s golden

Shaun White va i backen idag! AS Thight svart skinnjacka och AS Thighta röda byxor. Legendaristk!

Igår klev vi upp trot eller ej kl 07.00 för att hinna med 07.50 bussen till A-Basin i tron om att vi skulle få grym puderåkning! Men så blev ej fallet. Skit dålig snö och kallt nå så jävulskt, stod ut tre åk sen for vi hem käka lunch å drog vidare till Silverthorne och shopade lite.
Tatueringarna blev himla nice och läker fint! Nu har vi nya hyss på g...

Nu ska jag gå och kolla om guldjackan finns kvar. Gör den det så är de "Ment to Be" och jag slår till direkt, den är såå tuff!

Första Lördagen i USA

Sådär pappa nu är vi tillbaka från husesynen, riktigt bra hus!!! Och om inte mamma sagt det så får du veta de här och nu, jag Anna och Vickie ska tatuera oss idag :) Nåt som vi spånat på i nästan fem år, åh Hasse va länge! Ska försöka lägga upp en bild sen.
Har vart i backen två dagar, himla bra! Strålande sol och minus 5. Backen ligger i genomsnitt på 3000 MöH så de är inte konstigt att man är helt slut efter några åk, Anna började även blöda näsblod igår av ingen anledning.
Gemma en tjej som bor i huset fyllde år häromdagen så vi åt brakmiddag på Bubba Gump, räkor är ju för himla gott!
Har även skaffat mej ett "Ica" kort, himla vuxet av mej. Igår lagade vi palt, Mycket palt! Nästan så mycket att det skulle räckt till hela ostindiska kompaniet, tror alla tyckte de smaka bra!

Nu ska vi gå ner på byn och äta brunch å förbereda oss inför dagens bravader!


Just ja! Jag har ett USA nummer som man gärna får ringa på. Enligt min kära syster ska de kosta 97 öre/min så det är ju typ som att ringa i Sverige. Topp!!!
Tel +1 512 550 9835

USA

Kom fram helskinnade men otroligt trøtta. Nu ska vi på upptæcksfærd, ska børja med att spana in vårat MEGA hus.

Hør av mej nåt sen.

2010+1

Kan inte säga att 2010 var mitt bästa år, mer troligt mitt sämsta. Men nytt år nya möjligheter.
Sitter just nu i Spakbacken hemma hos Anna, Ina är också här. Vi åker till USA imorn!!! Jag börjar bli lite nervös.
Har slutat med antibiotikan efter 16 Låånga veckor.
Bra inlägg Marie bra..

RSS 2.0