Sverige

Roadtripen på 130 mil gick alldeles utmärkt och efter x antal timmar va vi i Torsdags framme i Sveget.
Firade midsommar i dagarna tre och de var underbart wroligt!!!
En dag på Östersunds idiotiska sjukhus med deras idioter till läkare var som vanligt totalt värdelöst och dom knäcker mej bara hårdare och hårdare varje gång! Men nu tänker jag Aldrig mer gå dit igen, aldrig nånsin!!!
Fick ju iaf träffa Daniel, Elin och Olle å se deras nya hus. Träffa även Dogge, Tobben, Pierre å Sofia, de gjorde mej mycket gladare.
 
Nu kan jag snart känna lukten av Peace and Love och tror de kommer bli några hejdundrandes wroliga dagar! Måste dock fixa å dona lite inför de..

Fri som en fågel!



12 dagars ledighet, Sverige nu kommer vi!!!

Men HEEEEJ Mumford!



Ses på Peace and Love!!!


Och där var biljetten bokad och betald!


Med utresa Tisdag 5e Februari 2013
Jag och fröken Ekelund

Norge vs Mary 1-1

Jag ger upp, de är tydligen helt jävla omöjligt att få reda på hur mycket pengar jag ska få tillbaka på den Norska skatten.
Däremot lyckades jag just logga in på min nya norska bank för första gången.

Handen ser förvånandesvärt bra ut och de är jag glad för, och att det nu är exakt En ynka liten vecka kvar tills hemresa gör mej ännu gladare!
Tycker fortfarande att Eddie Vedder är en av dom Bästa och tuffaste människorna i världen!

 


Tröstshoppa lite

Att jag brände sönder handen som jag så fint uttryckte de förra gången jag skrev kan jag nu meddela att jag har andra gradens brännskada på vänster hand... Av Kaffe!!! Helt jävla otroligt.. Har wredan pratat med Pontus om att tatuera över de.. De är mitt svar på allt, tatuera över de bara!

Löning idag och jag älskar Norge lite ännu mer! Insåg även att jag väntar på den Svenska skatten, den Norska skatten och den Norska semesterersättningen, fortsätter pengarna rulla in så här kan jag ju sluta jobba jaa men snart.

Dock passade jag på att beställa lite saker hela vägen från USA. Först världens tuffaste trosor

Och även världens tuffaste Converse utan tvivel


De här underbara paketet borde anlända till Svearike nästan samtidigt som mej, jag längtar!

Snart en månad

25 dagar har jag nu varit i Norge och av dom jobbat 24!! Nästan skrapat ihop 300 timmar, spännande med lön.
På vår lediga dag tog vi bilen å drog till Bergen, bara resan i sig var en upplevelse. Jag älskar Norge! Jag kan säga de hur många gånger som helst.. Väl framme i Bergen inser vi att det är festivalvecka och ALLA hotell i hela stan är uppbokade, på en Tisdag! Hittade till slut ett vandrarhem 5 km utanför stan som visade sig bli väldigt bra ändå. Åkte linbana upp på ett berg och fick fin utsikt över den lilla lilla staden som faktiskt är Norges näststörsta, va nere på den omtalade Bryggen och kika lite sen shoppa vi!

Va Bryggedans förra lördagen och HELA byn va där plus några till, alltså 300 pers cirka! Kan tillägga då att Bryggehuset där jag jobbar inte är såå stort. Men de hela gick ganska bra ändå och jag kom hem kl 05 på morgonen och hade i och med de upplevt min första soluppgång i Norge! Brände även sönder vänsterhanden på kaffe, de gör fortfarande väldigt ont!

21 dagar tills vi åker hem, de är inte länge. Jag längtar!!


RSS 2.0