Va hände i juli?

Efter Frankrike kom jag hem men inte min väska, den körde dom hela vägen upp på gårn två dagar senare. Skönt för mig att slippa ta boarderbagen på tåget iallafall.
Gick ut på Svegskalaset, i och med de gjorde jag allt jag inte skulle göra. "Men de är som de". Hade iallafall jäkligt roligt.
Var traditionsenligt till Funäs på marknad en Onsdag, åt grillbuffé på hotellet och fick med mig en oerhört fin Fjällräven jacka hem och en gammal kassettbandspelare som till råga på allt funkar.
Lifta fram och tillbaka till Hudik en helg. Har bara bra saker att säga om den stan.
Var chaufför på Häddalsyran ena kvällen och inte chaufför den andra kvällen. Körde fingrarna i halsen på en god vän tills han spydde, sjukt wroligt då, sjukt äckligt så här i efterhand. Men det var nog kvällens goda gärning.
Har blivit bjuden på bröllop! I April, på Björnrike, har redan fixat en dejt. Längtar så otroligt mycket!
Åkte till Orsa på inflyttningsfest och Orsayran, där skulle jag kunna bo.
Har gått brorundan cirka 107 gånger.
Skaffat lägenhet i Vemdaln och börjat flytta dit saker, har även skaffat ett nytt jobb, på hyran. Kommer sakna Skidskolan dock.
Var på storjöyran med massa vinterfolk, hade fantastiskt wroligt och såg en drös med bra band.
Har ätit på Vikarvålvallen med mamma å pappa, ruggigt gott.
Bytte bort min mountain bike med 21 växlar till Världens finaste gamla kärringcykel, lätt mitt bästa byte i livet.
Har börjat jobba på hemtjänsten och bjöd efter en dag in mig själv på personalfest/kräftskiva, mycket bra kväll.
Emellanåt allt detta wroliga så har jag redan nu helt otroligt betat av alla mina inplanerade timmar på Senioren plus några extra, har varit en bra sommar, jag trivs där.
 
I Söndags var jag på dop i Ytterberg, så nu är jag officiellt gudmor. Längtar bara nu tills hon blir lite större och roligare att umgås med.
Idag klara Issa körkortet! Har redan varit ute å åkt en sväng, hon kör som en gud... nästan.
Snart sätter vi oss på flyget ner till Sthlm för att tidigt imorn åka till Grekland! Rhodos närmare bestämt, det ska bli sjukt gött!
 
 
 
 

RSS 2.0