The End

Sitter i soffan som jag aven dackade i igar. Vid tio akte jag, Sarah, Kat och John och bowlade. Med tanke pa att de manliga konet alltid ska va bast i allt var de sa klart sa har med, John vann bagge gangerna men jag var inte langt efter i andra omgangen. Sarah daremot har noll sinne for sport overhuve taget.. Sen akte vi hem coh chillade men da klockan tolv kom vi pa att vi skulle spela Beer Pong och Phil tog skejten och drog och kopte massa ol. Beerpong har hur manga regler som helst och man kan tydligen hitta dom pa internet.. Forst var Sarah pa mitt lag men hon va inte sa bra och sen dackade hon pa sangen. Tyler hade vid de har laget sovit i cirka tva timmar som senare blev till fem. Jag och Phil hade nagra heta matcher pa g men slutstallningen blev iaf 4-2 till han. Men for att vara min forsta gang sa ar jag riktigt nojd med min insatts. Det hela slutar med att den som forlorar ocksa blir fullast. Fast Phil var ocksa skapligt full och mar inte alls na bra idag. Nar vi var sa dar "lagom" fulla ville vi ha mat sa vi vackte Tyler och akte pa Taco Cabana och kopte tacos dar vid 4 nan gang. Vet att jag tittade pa klockan och den var narmare fem men sen var det slut for min del.. Jim berattade att nar han kom hem fran jobbet klockan 7 i morse sa lag Sarah ihopkuren i soffan och jag lag bakom och hade hennes rumpa som kudde.

Nu efter en valfortjant dusch sa ska vi aka och ata frukost eller lunch kanske de blir. Sen maste jag se till att fa ner alla saker i vaskan och sen borjar helvetet igen. Forst till flygplatsen har. Sen Chicago sen cirka 8 timmars flyg till London och sa till sist Arlanda. Sen Uppsala och sa nattaget till Vannas. De ar verkligen konstigt, jag aker nu Torsdag eftermiddag och kommer komma hem pa lordagmorron. AHH sa jobbigt.
Men klart vart de med tanke pa hur roligt jag haft har. Tiden har verkligen gatt jatte fort. Fast de ska anda bli skont att komma hem. Alla roliga bilder kommer laggas upp pa Facebook.
Sa jag sager nu tack och hej USA for denna gang. Och pa aterseende. (Dock kommer jag vara minst 21 da).

Trots den lilla bakis kanslan jag har sa ar jag faktiskt lite sugen pa att dra pa Umea Open pa lordag och se Johnossi. Jaja vi far se vad som hander.

Det fortsatter

Still in Texas..
Kanns som att jag har varit har hur lange som helst nu. Dagar flyter ihop och jag vet varken in eller ut,  haromdagen sov jag till klockan tva, sen akte vi Downtown och kakade tacos som de finns gott och val om harikring.
Det var faktiskt en dag nu nar solen inte sken men de va anda drypande varmt.. Och dom sager att de har ar rena barnleken jamtemot vad de brukar vara. Hogsommare kan de tydligen bli upp till 110 Fahrenheit. Horde aven att de hade varit -24 grader hemma. Konstigt hur de kan skillja sa otroligt mkt. De ska anda bli lite skont att komma hem till Snon igen..
Idag kopte jag mej ett par efterlangtade vita Converse for 200 spann, aven dar ser vi en stor skillnad. Varlden ar konstig. Kan handa att jag ocksa kopte varldens roligaste present till Erika. Ahh nastan sa att jag alskar mej sjalv for att jag hittade den. Haha. Anna och Vickies ar inte heller sa daliga for att inte prata om Linneas och Ninas haha nej nu far jag ta och ge mej... Men jag har kommit fram till att de ar verkligen jatte roligt att ge bort saker, kanske jag ska bli Jultomte i mitt nasta liv.?
Holl aven pa att borja grina idag pa stan. Mina fotter tog verkligen dod pa mej.. Som vi alla vet sa ar jag ju inte Ur-Stadsmanniskan och inte van att ga langre an forbi matsalen, under tunneln, forbi Konsum sen framme vid Ica och sa tillbaka som min vanliga dos av promenad.. Jag kanske maste borja forbattra de, kommer ju faktiskt inte leva Vannas livet sa lange till. (STUDENTEN) Jaja de hela slutade iaf med att jag kopte ett par bla Flipflop for 7 dollar och hela mitt liv blev sa mkt battre..

Ikvall har vi vart pa nat stalle dar Matts band hade en spelning. Bandet innan var rena skamtet att vi ens sag och bandet efter var totalt javla skit.. Blir nastan lite arg nar jag tanker pa hur daliga dom var. For att nu inte gora nagot banbrytande eller trotsa Texas lagar sa var de ju faktiskt alla aldrar pa de har stallet. USA och deras idiot lag om att man maste vara 21 for att va pa krogen och dricka. Helt plotsligt blev jag ju liten igen till ingen nytta. Dom markte iaf ut min unga alder med att en spritpenna placera ett Jatte kryss pa bada handerna och drickandet for min del var kort. 

Klockan ar nu tio i tre pa natten och jag ska ta och gora de mysigt har pa soffan. Forovrigt sa drommer jag en massa sjuka drommar har borta.. Jag hoppas verkligen de tar slut nar jag ater igen andas frisk luft, och far dricka rent, gott vatten direkt ur kranen igen. De har smakar Skit!

Sleep tight

Woho

Har varit na tjorv med min blogg men nu funkar det ju..
Vet inte riktigt med vad jag ska borja skriva, hander sa mkt hela tiden har..
Vi var pa The Mall i cirka 5 timmar haromdagen. Jag kopte en sjukt snygg Rolling Stones ticha att ha till leggins, pa en Fat People store hahahha.. sen har jag kopt lite roliga saker till er folk dar hemma.
Idag har jag ont i fotterna. Ska kopa ytterligar ett par skor till min lilla samling eller kanske tva. REA pa Converse 120 kr. ett skamt ju.
Igar chillade vi och var i Skejtparken. jag och Sarah tog med hundarna pa en promenad. Klart varre an en veckas praktik pa dagis. och De va jobbigt!!! Sen kopte vi Cheese cake. de va gott. jag har aven kopt en burk med Alphabet soppa som jag ska ata senare ikvall om vi inte ska grilla.

Idag ska vi pa Wall Mart och titta pa pistoler. haha
Verligen Alla har har jatte stora bilar. antingen Dodge eller na Jeep liknande. Ju storre bil desto battre.

Folk ar konstiga har.. dom har aldrig sett sno!!! stackarna. jag ar verkligen ingen sommar manniska.. klarar inte av denna varme.
Hoppas de ar mkt sno kvar nar jag kommer hem sa de blir lite Snowboard akning. =)


Take care // Mary


Texas

Allt ar galet.. galet att jag ar har, galet varmt, galet mkt USA!!!
Flygresan gick forvanandesvart bra. dock sov jag kanske 14 av 18 timmar flygresa. haha..fick springa mellan gaterna bade i London och i Chicago.
igar chillade vi hela dagen, var i nan skejtpark och tittate nar Sarah skejtkille  Phil for fram och tillbaka.. Idag ar andra dagen jag ar har. jag fattar absolut inte de dar med tidskillnaderna men fuck that. nu ar iaf kl havl 12 och vi ska snart dra ut pa stan. igar at vi american pancakes till frukost de va gott..
Sarah bor i ett litet hus med sin kille Phil, en annan kille som heter Jimmy och sa Matt. plus tre hundar..
Nu maste jag skriva ett mejl till min mor och far sa dom vet att jag lever.

see ya!

NU

börjar resan.
Nattåg till Uppsala sen Arlanda sen flyg i 18 timmar typ.
Texas here I come!


Herregud

SM veckan

Har ju vart Snowboard SM här i Vännäs Torsdag - Fredag. Sjut roligt. Bra åkning, fint väder och mkt folk... :)
Körde Pipe i DamSenior. Nöjd med båda åken men de räckte tydligen inte. En plats från att kvala vidare, men men.
Sjukt mycket att göra hela dagarna. Fick höra att vi spenderat cirka 12 timmar per dag i backen. Klart värt de!
Efterfesten igår på O´learys var nog de bästa på länge. Jag va CP full men hade sjukt roligt ändå :)
Just ja har ju haft en inneboende här i veckan.. Ingen mindre än Nicky Wieveg. Haha åh va roligt vi har haft.
Idag har dom flesta i Vännäs mått mindre bra. Blivit mkt tv-tittande och lite bakis pizza.
Tack för en kanon bra helg!!!! :)

Skola imorrn. Ska på nån busstur i Umeå.. haha fett värt!
Sen kanske de är dags att packa. Tar tåget kl 22.10 till Stockholm.
Jag börjar bli jätte nervös nu men de måste fan gå bra.

Det gäller att planera.
Blir de kanske Göteborg efter sommaren? Vi får se vart vinden tar oss.

Sportlov

Ok att jag bara haft blogg i lite mer än en vecka typ. Men jag har redan hunnit glömma bort både den och mitt lösenord som tog cirka 5 minuter att komma på. Jaja nu sitter jag här igen

Sportlovet började med lite brädåkning hemma på Björnrike!
Sen kom Ted ner från Ramundberget och vi tog Volvon till Kläppen. Lite innan Älvdalen fick vi den största sladd jag nånsin varit med om. Jag körde och satt typ och hyperventilerade men skötte de hela med stil. Efter några galna varv på vägen krashade vi in i snövallen och räcket som skyddade oss från att åka ner i älven. Efter ett hettsigt telefonsamtal med min far kunde vi lugnt fortsätta och ta oss helskinnade ner till Kläppen där vi träffade upp Vickie, Anna och en massa Vännäsfolk :)
Åkte som tokar hela Tisdag, Onsdag, Torsdag men kanonväder sen drog vi oss hem igen. Då hade vi även Vickie med i bilen.
Körde Dragon Slopestyle tävling på Skalet i fredags! 4 Snowboardåkare med.Ted vann sin klass. Vickie vann våran å jag kom 2. Hahah knasigt roligt och sjukt bra priser!
På kvällen var de Melody Club som gällde. För att citera Vickie så dansade Ted som en vilde! Haha. Alla andra härjade på skapligt bra vill jag lova!. Åh de va så jävla roligt. Vickie kom hem med bussen från Vemdaln kl ett på lördag. En bakis dag som innebar en hel del sovandes i soffan och tv-tittande för dom som var vaken.
Just nu sitter barnen och spelar X-box, själv gör jag roliga saker på internet. Haha?

Vännäs kl 21 ikväll. Framme nån gång vid 04 inatt. Sen skola å så fara in till Umeå köpa X antal biljetter till SM efterfesten! Sen jobba. Tisdag skola å så jobba igen! Onsdag skola sen backen. Torsdag Fredag Lördag SM. Lördagkväll antagligen den Fetaste efterfesten nånsin på O´learys i Umeå :) Söndag bakis dag. Måndag skola sedan nattåg till Sthlm å sen TEXAS!!!!!!!!!!!!!! Galet :)

RSS 2.0