En Kanon helg helt enkelt


Började Fredagen med att jobba 10 hårda timmar på Knuten. Fulla människor kan ju vara de konstigaste och drygaste som finns, men även jävligt roliga ibland. Satte "tydligen" Alexander Vallström på plats också utan att ens veta att de va han. Men mig glömmer han inte i första taget nu inte!
Lördag och jag insåg hur otroligt mycket man hinner med på en dag om man kliver upp tidigt. (Ifs så visste jag de faktiskt sen innan men har bara inte orkat gjort slag i saken)
- Bakluckeloppis
- Överbergsloppis
- Remmet
- Jobba
- Åka båt, bada, åka Wakeboard
- Äta grillat
- Få luggen klippt av Hasan
- Peder Persson i Häddal
- Va på Statiol 5 gånger! 

Söndag och min kära syster ringer å väcker mej kl halv 10 och säger att vi ska grilla. Innan 10 stog jag utanför hennes dörr redo för mat. Jonte kom även och de var himla gott! Cyklade ut på Byn för att sen dra en heldag på Vallsjön igen med fint folk, strålande sol och en massa Wakeboard, va roligt man kan ha! Tog båten in på Sveg, genom fontänen för att sedan stilla vår hunger på Knuten.
Nästintill en perfekt helg. Men nu är jag sådär totalt slutkörd igen! Har ont i rygg, ben, armar, mage ja hela kroppen i stort sett och när jag räknade mina blåmärken kom jag upp i 12 stycken! Kanske dags att börja äta mer C-vitamin?

Solen skiner

Två dagars jobb på Knuten och allt är sig likt, förutom att dricka automaten är borta, är väl mest de som folk frågar om. Just ja fick ju en ny uppgift av Farbror Hasan igår. Hänga tvätt uppe hos han, i 45 Jävla minuter, lätt de slitigaste jag gjort på länge. Alla förkläden var i ett enda trassel och när jag sedan kom ner skrattade han mej rått i ansiktet och bjöd på mat.
Idag har jag klippt gräs på Remmet i två timmar för att sen förflytta mej till Vedhögen och stapla litte i "vebon".
Sen tog jag en tripp till Glissjöberg för att med Madde ta årets första dopp! Hade helt klart kunnat vara kallare. En bra dag och en bra kväll helt enkelt. Jag är nöjd, sådär lagom nöjd!

Och för att inte glömma att säga TACK till Herr Åström, för att jag får låna din lägenhet i en Månad. Det är Guld!

Midsommar bjöd på både de ena och de andra

Fredagen började kl ett med Kalas hos Farmor (i de Stora Gula Huset brevid Konsum). Tanten fyllde 92 år och är BÄST!
Efter de var de 30-års kalas på Myrgränd som gällde. Födelsedagsbarnet Anna var fin prinsessa och fixade en Toppen fest! Massa bra folk men bäst var nog Christian som efter mina små hintar om att de vore så kul om han kom, helt plötsligt dök upp i partytältet med en kasse öl. Alla blev glada!
Efter några timmars stoj och skoj där satte jag mej på pakethållaren på Sarahs cykel och Jenny cyklade i ilfart in på Sveg. De regna Mycket och vi blev Mycket blöta! Därför vi bestämde oss för att ta en Taxi hem till Bäck. För ni som vet vart Jenny bor och ni sov vet vart Bäck bor kan jag Bara stå fast vid att de regnade som sagt Mycket! Försökte även pruta, men chauförrn höll hårt på sitt pris. För att få mej att inse att de aldrig i helvete skulle bli av så slängde Jenny ur sig lite raskt.
- Men snälla Mary vi är för fan Inte i Turkiet!
Hos Bäck blev jag skallad av Togga och började blöda näsblod. OBS(Han har bett och ursäkt och de låter väl egentligen värre än de var) Har även efter helgens slut ett blåmärke på låret som är stort som Afrika, de gör ont!
Lördag bar de av till Hede och räkmackan som tydligen jämt är med mej så gick jag såklart  in gratis. Varför vet jag inte riktigt, men man kommer tydligen in gratis på Parken om man hakar armkrok med Mamma och Pappa Norell, Tack för det.
Träffa en hejdundrandes massa folk och de va roligt som vanligt. På hemvägen högg jag framsätet men när vi anlände till Sveg så satt jag i baksätet, i mitten till på köpet.
Idag har vi klättrat i berg och letat efter en grotta, dock utan större framgång. På´t igen en annan dag kanske

Imorn ska jag jobba, på Knutschen. Hasan är också bra, himla bra!
Och som ännu ännu en gång så ligger min far i soffan och sover och snarkar högt!


Viktig info

Personalfesten var en höjdare och jag vann en tävling där priset var en lunchdejt med Stor Chefen på Online. Tyvärr så försov jag mej till denna "underbara" dejt men fick ett fint erbjudande om att komma till hotell Plaza och dricka drinkar. Det blev inte heller av, kanske lika bra med tanke på omständigheterna.
Igår (Tisdag) ringde dom från Nilson och sa att jag VANN tävlingen! Dock ingen Roskildebiljett men ett par alldeles egna Roskilde Converse är nu på väg till Remmet för att få vara med om roliga upplevelser med mej. NÖJD!
Tänkte att när jag ändå vad på G skulle köpa en trisslott och se lyckan i den. Men surt sa räven som bet i äpplet, ingen vinst där inte.

Har ju faktiskt glömt att berätta att jag ska ut å Flänga igen i Höst(som min far så fint uttrycker de)! Med Linnea, Kines-Emma som vi träffa på Bali förra året och så Milla den lilla som jag bott med nu i Vännäs.
Först styr vi mot MALAYSIA några dagar sen bär det av till tuff VIETNAM i två veckor, efter de THAILAND även där två veckor och som ett grymt avslut på en antagligen ännu grymmare resa intar vi älskade BALI igen i en månad. Jag är TAGGAD!!!
Hemresan i November går över HongKong, de är också tufft, tufft som fan.


Nu ska jag dra på mej löpartightsen och ut å springa.
Just ja en annan grej, imorn flyttar jag Hem. Ge mej ett jobb! Tack.


Fredagkväll

Efter att ha kört en bil full med fyllon till Täfteåfestivalen, fått blåsa hos polisen men inte visa körkort,  tjänat 220 kr, en gratis pizza och antagligen Jordens Snyggaste glasögon är jag nu trött, men Jävligt nöjd!

Imorn äre personalfest på TC och de kan bli hur guld som helst.
Fick även med mej ett par nya byxor hem från stan idag, och en bikini för 30 kr. De går ju bra ibland.

Vännäs-Östersund-Sveg-Vännäs

Efter en minst sagt vild och galen helg på hemmaplan är jag nu åter igen på plats i Vännäs.
Studenten i Östersund var bra och Lina var så fin! Väl i Sveg bar de av till Fröken Östman å sen var de Full rulle hela natten lång. I ett tappert försök att hoppa över ett staket vilket resulterade i ett misslyckande rev jag då upp ett hål i mina nya leggins. Grett! Skönt att vara hemma en sväng, de är sig likt och lär väl jämt vara så.

Här är de Studenten imorn. Det blir kul!!!

Just ja, vann ju en femma på Kondis också i Söndags. Kändes som att jag ville skryta lite med det!

Tillbakablick


Säljrekord och 920 kr rikare på 3,5 timmes jobb kan bara sammanfattas som en Riktigt bra dag på jobbet! Därför gick jag in till chefen och sa upp mej sen. Alla har vi väl hört ordspråket "Man ska sluta när man ligger på topp"

Imorse tog jag bussen till Östersund, efter 2 timmars åkande och en kvarts paus i Åsele var jag redan less. Kom till slut fram och träffade Lina på stan. Sitter nu här i hennes lägenhet medans hon är på skolan och fixar de sista innan hennes Student imorn! Woho!!! Hoppas att de blir fint väder. Sen blir de till att åka ner på Sveg för att fira ytterligare en massa nyblivna studenter. Tänker tillbaka på när jag tog Studenten förra året. Det var en bra dag, men inte den bästa. Tre år i Vännäs och jag har tusentals andra roliga minnen, en dag mer eller mindre spelar ingen roll. Plus att Studenten var den Absolut sista dagen på det som då var de roligaste åren i mitt liv. Jag sitter nu inte här å försöker smyga fram med att de va en dålig dag, visst jag grät "en skvätt" men de efter att jag på Studentskivan i Umeå hittade en sjuttis Bacardi inne på toaletten och som mystiskt nog tog slut, försvann eller ja vem vet vad som hände med den innan kvällen var slut? Studenten är de som man gått och längtat efter ända sen man för en väldans massa år sedan satt där i skolbänken på Norra skolan brevid Oskar Källgren i klass 1B med Marianne Kröger-Grå som fröken. De va tider de och Allt var så enkelt. Nu är jag "stor" och måste jobba istället för att sitta i skolbänken och se intresserad ut av de Otroligt tråkiga som Anita stod och berättade om Religoner världen över eller varför inte Matte-Monicas obegripliga uträkningar på mattelektionerna. Man kan ju inte roas av allt, kanske därför jag hoppade av dom kurserna.
Trots de så tror jag nog de kan bli nå bra av mej å nån dag. (Även fast de ser mörkt ut vissa dagar)
Förövrigt så ska det bli grymt skönt att komma hem ett tag.

Nu äre bara att vänta å se vem som ringer först, Ted eller Erika, båda två är på Bruce Springsteen ikväll, och imorn kväll!


RSS 2.0