Ett minne blott

Om ens det? Häddalsyran 2008.
I fredags var jag full. Lördag morron och jag vaknade upp i bröderna Eggens lekstuga. Gött!
Köpte en apelsin på Konsum och sen fick jag en sticka under nageln som nu har utvecklats till något mindre roligt.
Planen var att, ja va hade jag för plan egentligen? Sveg vare nog som stog överst på listan men sen blev de massa öl och de hela slutade i en väldigt trevlig kväll med roliga människor.
Idag har jag slitit mej svettig på Knuten med tanke på att halva världen skulle in å käka bakis mat.
Om Sveg är Metropolen så är Knuten Metropolen i Metropolen.

Sitter nu här på Remmet och hör min far snarka i soffan. Precis som vanligt!
Våran kissunge är himla söt och helt crazy.

Jag vill åka å fiska. Nån som känner sig tapper nog att ta med mej?
Jag har två egna spön och en väska.

2 dagar på Sånfjället

Tisdag och Christian kom å hämta mej på Remmet. For ner på Sveg å fixade med lite saker. Jag får ju inte glömma att berätta att jag tog hem stor vinsten på lotteriet utanför Konsum. Haha. En ful jävla träbit som har klocka, termometer och barometer. Men jag ska vårda den ömt. Åkte hem till Anna och fick i oss lite mat. Sen bar de iväg. Genom Hede förbi Åsen sen hitta jag inte längre. Men till slut kom vi fram till Grepmora alias Farmors stuga. Eldade, spelade kort å sen vare tydligen öl, sprit å hemgjort vin från Fågelsjö som gällde. Sarah lyckades även hitta dit i spöregnet och åskandet! Grillade korv, skrattade, lysnade på musik och mycket mer, Det var också allt Sarah orkade. Låg väl på topp i sådär en timme sen somna hon på sängen. Vi riktiga krigare gick ut för att köra en till match i luftgevärsskytte. Otippat att jag skulle förlora allt vi tävla i dom här dagarna,
Onsdag och Anna mår som man alltid förtjänar. Slutar med att Johan kommer å hämtar henne i Hede. Medans en bestämd Christian kör mej å Sarah upp på Sånfjället. Tittade även in en sväng i våran härliga stuga. Väl uppe i nyvallen började vi att knata på och de tog cirkus en timme att entra toppen! Såklart stannade vi för att leka lite i snön, och började tänka tillbaka till den Midsommarn då vår kusin Axel brast igenom snölagret med pulka och rätt ner i bäcken. Väl uppe drack vi lite yogurt och åt macka, märks att Christian har vart med förr. Ringde Peter å Pontus och berättade vad dom missade. På vägen ner började de att Hagla så djuriskt, jag gillar de här riktiga sommarvädret. Lekte lite med kalvarna och sen åkte vi hem.

Vi fick en kattunge idag, himla söt. Doris blev namnet. Och för att inte glömma så har ju mina föräldrar skaffat höns och en tupp som ska gå fritt på gårn. Får se hur ofta jag kommer hem nu. Tuppen heter iaf Harry. Känns som att de här med namn är min grej.

Förövrigt så har jag en innerstående. Tack för den. Haha

Helgen

Jobbade natt fredag och lördag och fick i och med det agera bartender. Haha vilket skämt. Visst att öl är lätt men bara de kom till vin så stog jag där som ett frågetecken. Men men känner mej rätt nöjd med de 25 kr jag fick i dricks.
Har jobbat å sovit om vart annat. idag jobbade jag 11-20, de var en upplevelse.
Jobb måndag, tisdag sen ledig onsdag. Verkar som att allas vår Christian kommer hit å hälsar på. Han, jag , Sarah å Anna kommer möjligtvis göra en tripp till stugan å ta en tur upp på Sånfjället.


Idag drömde jag mej tillbaka till den tiden då jag var liten och samlade på stenar och pinnar. Varför utsätter man sig själv för sånt? Känns som att jag har bättre intressen numera, eller iallafall roligare!

Söndagsbaren



I det stora hela min favoritbild

Roskilde 2008

Finns så otroligt Mycket att berätta. Jag menar de är ju inte så att vi har suttit stilla i 6 dagar.
Dock har jag funderat ganska länge på vad jag skulle skriva om den roligaste veckan i mitt liv, men nu när jag väl sitter här så kanske jag inte behöver skriva nåt mer än ovanstående? Ifs måste jag nog erkänna att jag bara såg 5 band på hela festivalen. Men men det var ju en del att stå i både badande och skridskoåkning. Nej nu räcker det, den som vill veta hur de går till får helt enkelt åka dit. Hett tips!
Roskilde är verkligen en särklass i sig och jag längtar redan Så mycket till nästa år.
Tack alla för allt! Ingen nämn ingen glömd. (bara Christian)


Tillbaka till verkligheten så har jag sagt upp mej från mitt jobb och en halvtimme senare hade jag ett nytt på Knuten! Tack för den Hassan.

RSS 2.0