Dubbla shift

Är vad jag har att beta av idag. Är hemma nu på en powernap.
Och att det är Halloween har min hjärna inte wriktigt snappat upp, skulle lika gärna kunna va midsommar här. Vart fan är snön?? Jag längtar så mycket! Tänker ofta på hur Bra vintern är! Jag kommer nog Alltid Älska vintern mest av allt!
Känns som att jag går å väntar på att nåt bra ska hända. Men jag vet inte wriktigt vad de är jag vill ska hända.
Ifs har såret på benet nästan läkt helt nu, MEN vilket INTE betyder att det är helt bra.
Jag får ju lön också nästa vecka, min första Norska lön, De kan ju bli hur BRA som helst!
Hanna pratade i sömnen imorse (själv påstår hon att hon va vaken) och frågade mej om jag skulle surfa? Min första reaktion var - Va? När hon sedan upprepade frågan sa jag bara - Ja, och hon mumlade vidare.
Nu wringde alarmet, jag Måste på gymmet innan jag ska tillbaka på jobbet.

Mount Everest

Woho! Där va jag i mål.
Under sju veckor har jag nu gått en sträcka som motsvarar från Phokara till Mount Everest! Desvärre vann jag inte deltävlingen idag, men men kanske nästa vecka!
Ligger i sängen å lyssnar på We looked like giants på Spotify! Det är min kompis Dave från Skottland, han är Himla himla bra så ja tycker Alla ska lyssna på honom!
Förövrigt är jag väldigt inne på Astrid Lindgren nu i dagarna och läser mycket bra och smarta saker hon sagt. Jag tror att om hon hade varit en han så hade hon fått en SIR titel.
‎"När en del tycker att man är stor, och en del tycker att man är liten, så är man kanske alldeles precis lagom gammal."
Lite så känner jag mej just nu faktiskt.

Oslove

Oslo va topp och vi planerar wredan nästa resa dit!
Igår va vi i Sandvika, Nordens största shopingcentrum, om jag köpte något? Nej trot eller ej, hade väl en dålig dag. Slutade med att vi åt pizza i sängen å kollade på Bäck.
Nu har jag just kommit hem från jobbet, börjar 8 imorn så jag borde sova.

"Skidan är död, Snowboarden är evig"


Mat

Idag har jag ätit:
Lamm
Hjort
Antilop!
Sen toppade jag dagen med att äta en Wasa Havre med philadelfiaost och gurka! Mmm.
Imorn ska jag till Oslo, kanske äter pizza eller nåt annat som vanliga människor äter.
Jag har även druckit en god kopp varm sjokolade idag, som min kompis Fred the chef bjöd på när vi va på shoppingtur i Hönefoss. Jag köpte en skitsnygg kjol för 30 kr, tyvärr är inte jag skitsnygg i den, men de kommer väl nån dag de å får man hoppas.

Nu Måste jag sova, börjar 6.30 imorn! Jag tycker det är jävligt svårt att va snygg kl 6.30 på morgonen. Eller ja snygg å snygg men iaf så man hinner få upp ögonen ordentligt, det är ju faktiskt folk som ska se mej.

Mmm Läkerol

Ja de är ju gött, men nu får jag fan ta å ge mej, har snart stoppat i mej en hel ask. Och jag har hört att det Inte är bra i magen man blir av dom, ungefär som när man är förkyld å sitter å suger på en påse halstabletter om dan, been there done that.

Idag har jag äntligen fått mitt norska skattekort, så på Torsdag ska min chef köra ner mej på byn så jag kan öppna ett norskt konto så kan pengarna bara få rulla in där. Har ju även lite koll på börsen numera och just nu ligger den Norska kronan väldigt högt. Hade ju varit schysst att få lönen så fort som möjligt så jag kan växla in till Svenska kronor direkt å sätta dom på mitt fina fina Resekonto!

Idag har jag varit duktig och gått över 21 tusen steg, varit ute å intervalltränat i 40 min, varit på gymmet i 30 min för att sen gå hem, duscha, lägga mej i sägen å äta en wräkmacka, de va jävligt gott!


Förövrigt så gillar jag skype å tycker att alla som gillar mej kan skaffa skype, tycker även att min mamma är väldigt duktig på att anväda skype! Bättre än pappa faktiskt, tro de eller ej.


Ackis del 3

Efter en toppen helg i Stockholm spenderade jag ytterligare 4 dagar på sjukhuset, det är otroligt tråkigt där!
Dom har tagit mer prover, jag har varit på magnetröntgen vilket inte var de bästa jag varit med om men de funka, jag har träffat en läkare som egentligen är pensionerad men kom bara för att titta på mitt ben. Jag har bråkat med en sköterska om stödstrumpor och bandage, börjat gråta och gått från sjukhuset. Gick då hem till Farbror Thomas och åt ungspannkaka med fläsk å jordgubbssylt, de va gött!
Mamma å Sarah kom hem från Frankrike å kom och hälsade på, de va helt klart veckans bästa!
Jag har fått en hel kasse med mediciner och krämer, ska på återbesök Måndag den 7e och eftersom jag under den här ledigheten bara fick vara hemma en kväll så är min chef så snäll å låter mej va ledig heela veckan efter den 7e. Vilket jag till min stora förtjusning insåg är samma vecka som Forum, Tjoho!

Är nu tillbaka i den Norska vardagen, ikväll har vi bröllop på hotellet och jag fick just mess om att jag ska börja en timme tidigare.
Nu ska jag ut å gå en sväng i finvädret.

Åh jag höll ju på att glömma de bästa av allt!! I Torsdags när jag flög till Norge så träffade jag Vickie på Arlanda :) Senast vi sågs va i USA, nästa gång blir antagligen i Frankrike!


Ackis del 2

Igår träffade jag 14 läkare samtidigt, nytt rekord! Men ett rekord jag hellre hade varit utan.
Har fått "fina" sjukhuskläder som jag glider omkring i.
Har även varit hos ögonläkaren och fått förklarat för mej att jag har toppensyn och därför inte behöver glasögon, trots de är snyggt.
Mattias från Vemhån va å hälsa på i Torsdagskväll, de va wroligt! Tack för de.
Jag har fått permission i helgen och åkte till Sthlm, just nu är ja hos Ida Ekelund, de känns bra att vara här. Jag va väldigt ledsen när jag insåg att jag inte skulle få åka hem utan behöva komma tillbaka, på Måndag kl 8.30 för att vara exakt! Då ska jag träffa en infektionsläkare, en kärlkirurg och göra ultraljud på benen, undrar om de bor nån där inne.
Dom pratar en massa och tar en Massa prover och de går ju bra, Men egentligen vill jag åka HEM!!!
Men jag måste såklart stanna, för vad är några dagar (än så länge) mot 17 månader.
Jag hoppas innerligt av hela mitt hjärta att dom kommer på vad de är.

Akademiska sjukhuset i Uppsala

Ingång 30, 6 trappor, rum 6.
Yes, där blev jag inlagd imorse kl 9.30. Farbror Thomas var med, de va skönt.
Va ju på sjukhsuet i Östersund i Måndags å pratade och tog prover, de gick bra. Sen igår skulle jag ringa Uppsala å skynda på dom lite. Två timmar senare va jag på väg. Åkte med mamma å Sarah som drog till Frankrike imorse.

Än så länge har dom tagit 7 rör med blod, hällt nånting lila i såret som sved som bara den, smörjt resten av benet med en vit salva. Imorn ska jag på Lungröntgen, bukröntgen och CT-röntgen, alltså sånt där rör som man åker in i (som man ser på tv) jag är väldigt nervös inför de. Ska även till en ögonläkare, varför vet jag inte. Läkarna i Österrike tror de kan vara "Sarkoidos" så nu är de fullt ös för att bevisa att det inte är de, förhoppningsvis. Jag vet såklart inte vad de är och efter dåliga erfarenheter av att googla sjukdomar tänker jag absolut Inte göra de. Min läkare är från Island och sa att hon tror inte benet kommer va så här fult för alltid, de känns bra.

Just nu har jag permission och är hos Erika!!! Som jag inte träffat på alldeles för länge. Hon frågade just när hon skulle köra hem mej, Hem!!?? Haha dock med patientarmbandet ser de ju ut som jag rymt men dom har lovat att jag ska få gå ut å gå ibland. Maten är dock ingen höjdare, men jag överlever nog. Jaa så har jag ju fått sjukhuskläder också höhö. Har även gjort ett tappert försök till en videoblogg, men den kommer nog inte än på några dagar. Besökstiden är när som helst alla dagar! Så äre nån som har vägarna förbi Ackis som jag lärt mej att de heter så äre bara att komma å hälsa på! Dom andra patienterna på avdelingen är gammgammtanter på 80+.
Ja de va väl de som hänt idag. Får se vad morgondagen bjuder på.


Trondheim

Är där jag är! Hos KinesEmma :)
Hon blev glatt överraskad och tappade hakan totalt! Himla wroligt!
Ikväll ska jag ta tåget till Östersund å sova hos Eva, Pierre och Meja, de blir kult. Fast helst skulle jag nog vilja stanna här..

RSS 2.0