På språng igen

Jag är glad och de mesta känns himla bra just nu.
Tidigt imornbitti åker jag till Ramundberget för att förbereda mej inför den galnaste dagen på året. After Ski 1000 och jag känner de kommer bli extra roligt i år. Jag och Linnea i en stuga, ja och så Alla folk från Shopen på Skalet. Kan bli riktigt riktigt bra!

Måndag och jag flyttar till Ume.
Tisdag och jag åker med Vickie till Lule för lite skönt häng!
Måndag den 11 kl 12.45 och jag börjar återigen att jobba på Online.


Livet leker! Eller hur är de man brukar säga?
Jo de är precis så man brukar säga :)

Flytta flytta flytta

Idag flyttade jag Hemifrån Björnrike till mor och far på Remmet. Men för att inte bli alltför hemmastadd så drar jag igen på Torsdag. Då till Ramundberget hela helgen för den Bästa avslutningen nånsin! Sen Måndag och jag flyttar till Umeå. Sitta still är tydligen inte min grej. Kommer bli hur bra som helst. Umeå heeela sommaren och praktiskt tager jobba röven av mej! Jag är glad.

Nu ska jag sova för att sedan tidigt imorgon bitti infinna mej hos Tandläkarn i Sveg.
Har även tagit årets första cykeltur idag, med syster på pakethållaren. Gick som en dans.

Slut i rutan, nej i Backen!

Säsongsavslutning i Lördags, jag och Chefen chefens 6åriga son hade godisregn mitt i Björnidét. Woho!!!!
Svepte två öl och nervös som jag vet inte vad var jag med och körde de årliga damm racet. Gick bättre än vad jag trodde kom över cirka halva pölen sen frös jag Mycket! Fick ett fint rosa pärlhalsband från SNÖ för att jag var enda tjejen. Längtar nästan redan till nästa år.
Bartömningar, middagar, härj och dans har helgen bestått av. En grym avslutning på vad som hittills varit den bästa säsongen i mitt korta liv. Träffat väldigt väldigt mycket roliga människor. Vissa bättre än andra!

Nu vilar jag upp mig inför helgen och VårForum på Skalet!


Ännu en vecka har seglat förbi

Hoppades på en bra helg och de fick jag.
Igår agerade jag Björnen Bengt och delade ut godis till barnen. Dom flesta blev väldigt glada men fanns även en del som såg mej som ett stort barnätande monster och började då i riktig ordning att grina högt.
Big Air final i Påskcupen i mittbacken och tusen folk,, galet va dom är bra på att hoppa vissa. Charlotte Perrelli var väl inte de bästa jag sett men hela lördagen var en Kanon dag med trevligt sällskap. Han även ner på Sveg en sväng för att stilla min hunger med en kyckling sallad på Knuten.(jag är tydligen saknad) Hälsade på Farmor och åkte longboard runt kvarteret, nämner inga namn men Vissa behöver träna!
Idag har jag, mor, far, syster och Bästaste Farmor varit på Storhogna och svullat tårta och annat gott. Pappa fyller 100 imorn. Av mej fick han en Schweizisk armé kniv Som jag köpt i Schweiz, mycket nöjd där. Haha

Är på Skidskolan nu å tvättar å donar litte. En ynka liten vecka kvar sen är säsongen slut. Hoppsan va fort de har gått men OJ va kul jag haft!!!
Jag är nöjd ja, mest hela tiden.

RSS 2.0