Kvällens impuls

Efter att ha varit ute och sprungit som en idiot och blivit påhoppad av en hund känner jag mej nu jävligt nöjd, trött, svettig och less.



De knallar och går


Sitter nu här å ska snart åka in å jobba igen.. Jobb jobb jobb hela tiden, eller ja inte när jag inte känner för de, å de har varit ganska många såna dagar på senaste. Ibland blir inte riktigt allt som man tänkt sig. Får se hur länge de här håller.
Jag ska iaf åka hem nästa vecka! Först Studenten i Östersund å sen till Sveg, jag längtar!

Linnea var här för ett tag sen å hälsa på i Storstan, såg även Anja Pärsson strosa runt i affärerna.
En dag fick jag för mej att gå ut och springa, hade träningsverk i många dagar efteråt. Ska nog påt igen nån dag här framöver när de blir bättre väder. Idag är de... Grått!
Vi var även ut och fiska en kväll i veckan som va. Grävde mask i cirka 10 minuter och hittade 4 stycken varav 3 inte borde fått kalla sig för mask. For till Pengsjö som visade sig vara himla fint. Fiskade cirka 15 minuter därefter var maskarna borta. Röck lite då och då i mitt spö men inte vare nån fisk där. Får hoppas på bättre lycka nästa gång.


Vännäs


Ja nu bor jag här hos Milla på Vegagatan 16 i en fin lägenhet!
Har varit ute i backen idag med Emelie och Madde. Stale hade nån sorts avslutning. Träffa en massa känt folk och lyckades även fixa en lekdag med min gamla tränares femåriga dotter Vilda nån dag, kul!
Imorn ska jag leta reda på min cykel som står i en källare vid skolan å se om den är trasig eller inte. Ska även försöka lägga schema inför hela sommaren.
Jag och Milla har nu just ätit vår första middag tillsammans som roomies, den bestod av Korv med Bröd och Ketschup, gött! Fast just idag hade jag nog hellre ätit middag hos min mor och far för att sedan åka ner på Sveg å gå på spelning.

Lule var bra. Slött men bra!

Kort och gott

Ramundberget och After Ski 1000 var lätt den roligaste helgen de här året än så länge!!!

Sitter på Remmet  och har ätit. Bilen är fullpackad och NU flyttar jag till Umeå.
Jag ringer dig snart Milla och berättar att jag kommer ikväll..

RSS 2.0