Man kan inte vara på samma ställe för länge

Efter en bra första vecka på Björnrike med fint sällskap, brädåkning, god mat och att JAG VANN i Bowling för första gången i mitt liv känner jag mej jävligt nöjd och åker därför till Stockholm idag, har även fått lifta med Fröken Proos, kan ju inte bli bättre. Ska ner och träffa mina två kumpaner i livet Anna och Vickie! Bo hemma hos Madde på Söder, träffa Emma, gå på bio, köpa en ny jacka, köpa vinterskor och så på Lördag gå på Dr Zipe fest, kan nog bli en riktigt bra helg de här.
Sen på Söndag ska jag ta tåget kl 10.51 till Eskilstuna, (OBS viktigt missa Inte) till Madde Huset för att sedan bila upp till Björnrike igen. Kanske våldsplockar upp Linnea när vi passerar Byn, för ni förstår när man har varit med nån varje dag i 68 dagar så får man som lite abstinens och nu har jag inte träffat Linnea på jaa säkert 4 dagar!

Jag längtar till Vintern, MYCKET!!!!!!

På språng igen

Har varit hemma några dagar nu och det är fortfarande lite konstigt.. Men sen är det ju också Sveg vi pratar om så de känns även som att jag inte har varit borta alls, för ALLT är sig väldigt likt härikring. Och det kan man ju tycka är lite tragiskt, iaf för dom som vart här dom 68 dagarna jag inte har det. Vilken bra resa de var när jag tänker efter. Eller jag behöver ju faktiskt inte ens tänka efter, de bara är så, en JÄTTE bra resa!
Idag skulle jag på sjukhuset för att kolla upp ett finger som har spökat lite för mej ett bra tag nu men istället för att låta Unge Herr Weimer inspektera det så fick jag sitta ja praktiskt taget i Karantän på min fars kontor i en timme för att han trodde jag fått svininfluensan. Sen kom mamma och rädda mej och jag kunde åka på Knuten med Jenny och äta den där efterlängtade pizzan, de va gött!

Nyss, innan maten så satt jag och mor å tittade på LA Ink, började prata om Snöflingorna som jag, Anna och Vickie såå länge pratat om att tattuera. Slutade med att mamma provritade tre Snöflingor på min arm och de blev riktigt bra, och de tyckte hon med.. Pappa tittade dock konstigt på oss och vi skrattade gott.

Nu håller jag som bäst på att packa å dona litte inför imorn med Cat Stevens sjönsjungande stämma flygandes ur högtalarna. För imorn gott folk då bär de av igen. Då flyttar jag nämligen tillbaka upp på Björnrike. Tjoho! Nu längtar jag riktigt Mycket till vintern och nu är det nära. På Lördag ska jag åka massa Snowboard och bara njuta.

Hej och välkommen till Sverige Marie

Tack!
Det är jätte skönt att vara hemma men samtidigt Jätte konstigt! Och kallt. Och pinsamt lite snö.
Tänker börja med att skriva att jag antagligen kommer glömma åäö jätte många gånger i det här inlägget eftersom jag inte vant mej riktigt än, måste koncentrera mej ohyggligt noga för att lyckas med de här.
Kom alltså till Sthlm igår (sondag), sa Hej då till min och Linneas vapendragare Emma som vi nu spenderat dom senaste 68 dagarna med. Satte oss i Familjen Roslunds bil och åkte mot Sveg. Hann även med ett lunchbreak pa Tonnebro vilket bestod av Korvstroganoff med Ris och tre hardmackor med ost, Gott!!!
Kom till Byn foljde med pa Ica och Sarah kom och hamtade mej. Akte på Knuten for att ge Hasan hans present och så säger Dennis att han är i Turkiet, dumma gubbe. Måste även skriva att jag är brunare än Dennis och han ska va från Turkiet hahahha.
Åkte ut på Remmet, Sarah gjorde Stuvade makaroner och korv till mej, de va otroligt gott men tyvärr orkade jag inte så mycket, kanske får äta de senare i veckan igen.
Somnade kl 20 i soffan igår, mor väckte mej vid 21 tvingade mej att folja med upp och hjälpa till att bädda sängen för att också inse att BÅDA mina kuddar är borta!!!!!!!!!!! Alltså en Dålig natt. Vart är dom? Jag vill ha dom!
Vaknade kl 06 imorse men tvingade mej själv att somna om igen, till kl 07.15.
Just nu sitter jag här inne pa min andra frukosttimma (snart tredje), de går bra men vääldigt långsamt.
Frukosten bestod utav 3 mackor ett stort glas oboy och sen en lussebulle. Har lyckats få i mej hälften ungefär.
Håller även på att tvätta, började för ett bra tag sen och den har varit klar ett bra tag, problemet är nu bara att jag inte får upp tvättmaskinen. Så nu ligger alla mina reskläder där inne rena och blöta. Kanske att jag sjunker så lågt och ringer mamma och frågar hur man gör. För det funkar helt enkelt inte när man trycker på knappen man ska trycka på.

Funderar på att åka upp på Björnrike i veckan och åka lite bräda. Jag gillar vintern, nej jag älskar vintern! Fast jag gillar att vara utomlands också, å tur är väl de.

Guten heute alle leute

Ja jag vet att jag inte ar nan hejjare pa att skriva, men da kan man aven se tillbaka pa dom tre aren jag bodde i Vannas. Da hade jag inte ens en blogg att skriva allt skit i, sa den stora fragan ar ju varfor ska jag skriva sa himla mycket nu?? Jag skriver nar jag kanner for det och orkar sa far jag hoppas att ni nojer er med de.
Den senaste veckan har jag iaf
*Last klart Slumdog Millionare, som var riktigt bra och jag langtar tills jag kommer hem och kan se filmen.
*Firat Halloween med lillasjojungfrun, den goda fen, en transvestit, Hela Motley Crue, batman & catwomen, spindelmannen och en massa fler roliga figurer. Sjalv var jag utkladd till Snovit, fint!
*Fatt min lugg klippt av en tjej som jag inte kanner, det blev bra.
*Spelar gitarr med Oskar och sjungit Bjorn Rosenstrom hogt och tydligt, eller forsokte iallafall.
*Varit pa Water Rafting med Jocke och Tony( tva killar fran Karlstad som vi traffade i Thailand och som saklart ocksa skulle till Bali) Det var riktigt roligt och man blev himla blot. Akte i 2,5 timme och jag lyckades faktiskt halla mej inom batens ramar hela tiden.
*Varit ute pa harjarupptag med Linnea, resulterade i den roligaste kvallen hittills.
*Inte atit kyckling pa en hel dag, kandes konstigt men istallet at jag Tokmycket Fisk pa grillpartyt.
*Lart mej ett nytt tufft trolleritrick, och det ar pa riktigt.
*Surfat pa Kuta Beach, men jag ar sa dalig sa det ar inge kul, langtar tills jag far aka Snowboard!
*Atit en god pizza och tittat pa nyaste Harry Potter filmen med Svensk text, jag va glad.
*"Tappat" bort En flipflop, de va faktiskt Emils fel.
*Sagt Hej da till Hannah, Robin, Annie, Emil, Mimmi, Olle och Viktor, borjar kannas tomt nu fast det ar valdigt manga kvar.
*Flyttat ihop med en tjej fran Ostersund som heter Jennie, hennes kille ar fran Hoddal.
*Ja och sa har jag ju duschat ocksa, tvattat haret med schampo och balsam.

Annars har det nog inte hant sa mycket mer forutom att jag borjat bli riktigt less pa att ata AP Frukosten, bada i poolen, ligga pa stranden, ata den har trakiga maten, svettas konstant och dricka Bintang.
Idag har vi varit borta i 60 langa dagar och nu langtar jag faktiskt Hem och de ar skont att veta att vi aker ju hem om en vecka exakt.


RSS 2.0