Är glad!!!

Igår googlade jag diabetes och fick de till att nästan Alla symptom stämde med mej. Jag grät i säkert över en timme å pratade med mamma i telefon som försökte få mej att förstå att de säkert inte alls va de. Jag kunde inte sluta gråta!!!
Idag efter att ha låtit dom tömma mej på ännu mer blod så har jag nu fått de konstaterat att jag INTE har diabetes!!! Jag är himla glad :) Dock vet jag ju ännu inte vad de är för fel men de hoppas jag specialisterna på Hudkliniken i Östersund ska kunna svara på.

Imorn äre Midsommarafton!

Hejåhå

Är hemma i Sveg igen. Har som så många gånger förr flyttat in hos Farmor igen å de känns bra!!!
Jag och Maria Östman planerade idag in att gå den oh så länge använda Björntrampen som man alltid gick när man va liten med skolan. Vi satsade hårt med löparskor, rätta kläder, håret uppsatt och till på köpet en ryggsäck med fika. Tog även med oss Christoffer Sundgren som även han va ordentligt laddad. Kommer fram parkerar bilden och inser snabbt att den stig som en gång varit så lång nu krympt till fjuttiga TVÅ km. Hahha vilken miss. Men vi kämpade oss upp, tog en fikapaus på sisådär 25 minuter för att sen va nere igen på två röda. Kul, kul utflykt. Nu satsar vi på Sonfjället nästa gång.

Nu är jag trött, ledsen å ska sova.
Sjukhuset imorn igen för tredje gången den här veckan.

Roadtrip

Jag Marie Johnsson har kört bil hela vägen från Stockholm till Göteborg, Jag har även kört bil Mitt inne i Göteborg, då alltså kört förbi Ullevi, Skandinavium och så även centralstationen. Och de gick som en dans! Känner mej nöjd.
Jobbar å sliter varje dag från strax efter 9 nån gång till 18 på kvällen. De rullar på. Göteborg är en regnig stad så här års, men på Söndag blire iaf Lisseberg! Tjoho.
Orkar inte skriva nå mer.
Jag har de bra och mår bra. Köpte nya fina röda skor idag för 99 kr. Blev även inlåst på lagret på Willys och fick gå runt heela byggnaden, inte lika roligt men ja.

Formsvacka


Jag har tappat gnistan.
Allt känns tråkigt och jag känner mej fet, ful och äcklig.
Ska jobba på Senioren om en halvtimme, känner inte alls för de. Fastän jag egentligen tycker de är ganska roligt att va där. Men om jag inte hade jobbat hade jag ändå inte gjort ett piss och nu tjänar jag ju lite pengar också.
Så har jag tappat ett av mina finaste örhängen också, dom som ser ut som en guitarr och som jag fick från Madde. Så de är jag också bitter över!

Hejdå

RSS 2.0