Helgen

Östersund fortsätter att leverera och jag gillar staden mer och mer.
En kanonhelg för att sammanfatta de hela kort!!!

Nu är jag inne på min sista jobbvecka på Senioren och de känns väldigt bra. Sen hoppas jag på massa Snö så jag kan åka bräda å bara ta de lugnt tills säsongen börjar på wriktigt..
Nu ska jag googla min superidé som kan bli Jennys födelsedagspresent.

Over and out

Anmäld

HAHHAHAHA
Jag har just gjort nåt så jävla bra och jag hoppas av hela mitt hjärta att de blir av!
Berättar mer när jag fått svar.
KinesEmma är också med.

Tjoho

Snö och sol, så som de ska va :)

Uppdatering

Som sagt jag pratar mycket mer än jag skriver. Och senaste veckan har jag bara jobbat hela tiden!
Idag slutade jag dock kl Elva och hoppade in i Aleks bil för att sedan bege oss mot Orsa Björnpark. Självklart somna jag påvägen ner men väl framme var jag fit for fight. De va roligt! Tuffast var helt klart dom Sibiriska Tigrarna och så fick vi mata björnarna också. Jag hade höga förhoppningar på Isbjörnarna, men de blev lite av en besvikelse när dom var så pass skitiga att dom inte alls var vita. Haha, får helt enkelt åka till Svalbard å kolla på dom vita bestarna öga mot öga.
I Torsdags kom Orsafolk på besök och vi drog en snabbvisit till Skalet, köpte en snygg tröja som jag ska mysa omkring med i vinter.

Häromhelgen drog jag en härlig kommentar vilket löd
- Vad tycker du om mitt lila hår?
Nu var det så att jag inte alls hade Lila hår utan Lockigt! HA så fel de kan bli ibland. Glömde även jobbnycklen på jobbet idag men den är i goda händer. Har på nåt vänster lyckats med att det ser ut som en vit liten barnhand har gjort ett avtryck på min vänstra axel på min gråa jobbtröja, Hoppas innerligt att det går bort i tvätten. Om inte lovar jag att göra ett försök med att lägga upp en bild här på skräcksenariot.
Imorn är jag ledig och ska försöka sova länge om jag nu inte ska följa med ma å pa till Hede å dona litte. Ville ta en tur upp på Sånfjället men enligt vädergudarna ska de komma regn. Suck!!! Kan de inte bara komma snö snart!

Nu ska jag försöka ringa min syster som just nu befinner sig i Texas, USA. Lyllo henne. Men snart äre min tur, boka biljetten igår. Avresa 4e Januari sen sju grymma veckor med grym brädåkning sen hemresa 17 Februari. Kan inte bli annat än bra.

Torsdagsmys

(Jobbar, jobbar, jobbar. Å de går som en dans!)
Var på Kondis ikväll med Jenny och åt tacobuffé och lyssna när Thomas spela, de va gott och bra.
Nu sitter jag på google och läser om Världens länder, de finns 244 stycken, de är Ganska många. Kan då tycka att mina 14 besökta länder är rätt fjuttigt, men jag jobbar på de. KinesEmmas farfar har varit i över Hundra länder, jag tycker han är tuff! Undrar hur man gör om man har fyllt sitt pass med landstämplar, skaffar man bara ett nytt då? Hmm de ska jag googla på nu. Jag gillar Google!
Imorn åker jag till Sara i Vemdaln å sen till Stan. På Lördag äre Snowboardtävling i Badhusparken, tror jag kommer bli himla roligt.

Oktober

Jag grämer mej över att de är Oktober. Känns som en totalt värdelös månad, de är kallt men inte tillräckligt kallt.
Föreläsningarna på Skalet var riktigt roliga och intressanta. Jag sa vad jag tyckte och fick en bok.
Var på Sjukhuset i Östersund igår (Måndag), såret ser jätte bra ut och jag är glad! Ska äta medicin i en månad nu sen ett återbesök sen verkar de som att jag kommer få äta medicin ytterligare fem månader men de känns okej bara de blir bra nån gång. Jag träffade även mina gamla jobbarkompisar från början av sommarn, de va roligt! Umgicks med en tjej jag träffade i Tärnaby en gång på Snowboardcamp, vi åt thaibuffé på Lilla Siam, mmm!
Sen gick vi hem till henne och bakade bullar eftersom de var kanelbullens dag igår, dock han jag inte smaka nån innan jag var tvugen att åka hem.
Har fått jobb Heela Oktober ut på Senioren, känns riktigt bra! Imorn ska jag jobba tio långa timmar, ska nog sova tidigt idag. Och nåt annat som är roligt är att Jenny har börjat jobba på Senioren! Kanske Oktober månad inte blir så tokig ändå.

Sitter å kollar på Biggest Loser nu, tycker jag är ett bra program.

RSS 2.0